Digidexo.com

Bryst Burning Symptomer

Bryst Burning Symptomer


En brennende smerte i brystet kan utvikle plutselig og heve bekymring for et livstruende medisinsk tilstand. Ikke overraskende, brennende smerter i brystet er en vanlig årsak til akuttmottak besøk, ifølge Mayo Clinic. Heldigvis kan leger evaluere symptom for å bestemme hva som medisinsk behandling er nødvendig for å forhindre komplikasjoner.

Årsaker

En brennende smerte i brystet kan føre til hjerteproblemer som angina, perikarditt eller hjerteinfarkt; luftveisproblemer som astma, pulmonal hypertensjon eller lungeemboli; eller andre forhold, inkludert halsbrann, panikkanfall, eller fordøyelsessykdommer.

Identifikasjon

Legen kan diagnostisere symptomer på brennende brystsmerter ved å utføre en fysisk eksamen, og i noen tilfeller, bestiller tester som blodprøver; kiste x-ray; ekkokardiogram; elektro; angiografi; stresstester; og hjertekateterisering. Som tester han ordre vil avhenge av hva han mistenker er årsaken til smertene.

Funksjoner

Brystsmerter forårsaket av hjerteproblemer kan føles som en brennende smerte som stråler ut i nakke, kjeve, armer og rygg. Smerte forårsaket av luftveislidelser ofte blir verre med aktivitet, mens smerte forårsaket av en fordøyelsessykdom kan være forbundet med en dårlig smak i munnen og brystømhet.

Behandlinger

Behandlinger for symptomer på brennbrystsmerter forårsaket av hjertesykdom omfatter aspirin, nitroglyserin, trombolytika og kirurgi. Behandlinger for symptomer som følge av andre årsaker er antacids, antianxiety medisiner og og anti-inflammatoriske medisiner.

Forebygging / løsning

Spise små porsjoner av mat og rester oppreist etter et måltid kan hindre brenning brystsmerter fra fordøyelses årsaker. Trinn du kan ta for å forebygge symptomer på brennende brystsmerter forårsaket av hjerteproblemer inkluderer kontrollere diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol; opprettholde en sunn kroppsvekt; unngå tobakk og overdreven alkohol; trener regelmessig; og redusere stress.