Digidexo.com

Bivirkninger av Phenegren

Phenergan, ofte feilstavet som phenegren, er en reseptbelagte medisiner som brukes for en rekke formål. Det behandler allergi symptomer som kløe og tett eller rennende nese. Det kan også administrere og forhindre kvalme og oppkast på grunn av forhold som reisesyke. Phenergan er også ofte brukt til å behandle kaldt symptomer. Som med de fleste medisiner, er det noen mulige bivirkninger som kan ledsage bruken av Phenergan.

Vanlige bivirkninger

Det finnes en håndfull av forholdsvis vanlig Phenergan bivirkninger. Disse iclude døsighet, svimmelhet, kvalme, oppkast, tørr munn og tåkete syn. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, og finne dem for å være spesielt problematisk eller belastende, bør du rådføre deg med lege.

Alvorlige bivirkninger

Av og til, kan alvorlige Phenergan bivirkninger skje, også. I slike situasjoner er det viktig å søke medisinsk hjelp, da disse bivirkningene kan noen ganger være skadelig. Disse potensielt farlige bivirkninger omfatter søvnproblemer, unormal blødning eller blåmerker, ekstrem eller dvelende svimmelhet, mentale eller humørforandringer (som oppstemthet, nervøsitet, angst, uro, hysteri, og delirium), ukontrollerte bevegelser av muskler, hallusinasjoner, frysninger, feber , sår hals, svette mer enn vanlig, besvimelse, forvirring, desorientering, gulfarging av øyne eller hud, skjelvinger, rask eller langsom hjerterytme, og kortpustethet.

Allergiske Reaksjoner

Alvorlige allergiske reaksjoner på Phenergan er relativt uvanlig, men er mulig. Disse reaksjoner er ansett for å være alvorlige effektene av legemidlet, og som et resultat anrop for akutt medisinsk behandling så snart som mulig. Noen tegn på allergisk reaksjon å være klar over inkluderer å ha problemer med å puste, brystet tyngde, utslett på huden, bryte ut i elveblest, kløe og hevelse i tungen, leppene, munnen eller i ansiktet.

Advarsler

Under ingen omstendigheter bør Phenergan gis til et barn under en alder av to år. Phenergan kan føre til noen svært alvorlige konsekvenser med svært små barn, som for eksempel alvorlige luftveisproblemer, og i noen tilfeller, kanskje til og med død. Med barn over to år, er det nødvendig å veldig forsiktig følge legens instruksjoner. I tillegg bør enkelte folk ikke bruker denne medisinen, slik som de med alvorlig astma eller emfysem, eller de med en annen type respiratoriske tilstand.

Overdose

Overdoser på Phenergan kan være skadelig. Hvis du mistenker at du kan ha tatt for mye av denne medisinen, må du umiddelbart få medisinsk hjelp. Tar for mye Phenergan kan føre til noen farlige konsekvenser. Symptomer på Phenergan overdose inkluderer store pupiller, ekstrem tretthet eller svimmelhet, forstørrede pupiller, kvalme, kaster opp, rødme, grunne pust og passerer ut.