Digidexo.com

Hvordan å få vekt på en lav GI Diet

Hvordan å få vekt på en lav GI Diet


Den "glykemisk indeks" (GI) er navnet gitt til systemet som brukes til å rangere matvarer basert på hvor høyt blodsukkernivå peak innen to timer etter å ha spist en bestemt mat. De høyere blodsukkernivå tendens til topp ved inntak av en matvare jo høyere at matens GI ranking. Foods rangert med en GI på 55 eller lavere anses lav GI matvarer. Personer som ønsker å gå ned i vekt er ofte oppfordret til å følge en lav GI diett fordi disse dietter har en tendens til å føle seg mer satiating. Likevel, selv på en lav GI diett vektøkning er mulig hvis kaloriforbruk overstiger kroppens kaloribehov.

Hvordan å få vekt på en lav GI Diet

•  Bruk en av de "Calorie Calculator" verktøy som tilbys i ressurser til å estimere kroppens daglige kaloribehov. Kjønn, vekt, høyde og generelt aktivitetsnivå er alle priset inn i beregningen av kroppens estimerte daglige kaloribehov. Å få vekt må du forbruke mer kalorier enn kroppen din trenger.

Boost ditt daglige kaloriinntak med 500 til 1000 kalorier utover kroppens estimerte daglige kalori behov (beregnet i trinn 1). For å møte dette målet innlemme mer høyt kalori, lav GI matvarer i kostholdet ditt. Matvarer som peanøttsmør; melk; ulike typer bønner og belgfrukter; kylling, fisk og andre magert kjøtt; samt ulike usøtet fruktjuice er bare noen av de calorically tett, lav GI mat valg. Du kan også øke ditt måltid porsjonsstørrelsen, eller snack oftere å bidra til å øke ditt daglige kaloriinntak.

Gjør noen form for styrketrening i 20 minutter om dagen i minst tre dager per uke. Resistance trening er noen form for trening der musklene blir tvunget til å trekke seg sammen for å overvinne en ekstern motstand. Formålet med styrketrening er å understreke musklene akkurat nok til å fremme muskel toning og bygging. Vektløfting og calisthenics (der ens egen kroppsvekt brukes for motstand) er begge typer styrketrening. I ethvert forsøk på å få vekten bevisst er det viktig at vekten tjente ikke bare kommer fra fett, men fra en god del av muskel så vel. Få for mye fettstoffer vekt øker en persons risiko for en rekke sykdommer, inkludert hjertesykdom og slag.

Hint

  • Bygge sunn muskel sammensetning er viktig for kvinner så vel som menn. Kvinner trenger ikke bekymre deg for at engasjerende i muskel-byggeaktiviteten vil bulk dem opp og gjøre dem ser maskuline. Selv om kroppstype spiller en betydelig rolle i en persons fett-til-muskel ratio, en kvinne rett og slett ikke kan bygge muskler som menn, fordi en kvinnes kropp ikke produserer det samme nivået av testosteron.