Digidexo.com

Hva er barnas Hospital Care Center?

De fleste barns sykehus barnehager har en tendens til barn som var eller er mistenkt for å ha blitt misbrukt. CARE er vanligvis et akronym for Children at Risk Evaluering.

Audrey Hepburn Care Center

Audrey Hepburn CARE Center er en del av barnas sykehus i New Orleans, Louisiana. Mer enn 1000 misbrukte barn fra Louisiana til sørlige Mississippi motta omsorg i sentrum på en årlig basis. Med en hjemmekoselig atmosfære, gir senteret klinisk kompetanse i barnemishandling rettsmedisin, konsultasjon og forebygging, opplæring og forskning.

Akron Children Hospital Care Center

Akron Children Hospital Care Center evaluerer og behandler barn som er mistenkt for å lide av fysisk eller seksuelt misbruk eller forsømmelse, så vel som medisinsk evalueringer for barn i fosterhjem. Barn på en innleggelse enhet har også tilgang til sentrum når misbruk er mistenkt.

St. Luke bekymringer på Boise Barnas Hospital

St. Luke bryr sentrum søker å minimalisere eventuelle ytterligere traume en angivelig misbrukte barn kan ha opplevd. Senteret gir også medisinsk diagnose, henvisning og ressurser for misbrukte barn og deres familier. Psykiske helsetjenester tilbys i saker der det trengs også.