Digidexo.com

Hvordan spise sjokolade uten å få vekt

Hvordan spise sjokolade uten å få vekt


Nyter sjokolade uten å få vekt kan virke vanskelig, med tanke på store mengder fett og sukker som er pakket inn i hver lille torget. Følg disse trinnene for å nyte din favoritt søt uten å sette på pounds.

Hvordan spise sjokolade uten å få vekt

Velg mørk sjokolade over melk eller hvit sjokolade. Mørk sjokolade kan redusere blodtrykket, og du vil føle deg mer fornøyd etter å ha spist det på grunn av sin rike smak.

Spis sjokolade i moderate mengder. Å ha et par ruter hver dag vil ikke sette på pounds, men å spise en hel bar hver dag vil definitivt gjøre buksa strammere.

La sjokoladen smelte i munnen i stedet for å tygge den. Tillate den rike smaken å vare så lenge som mulig, slik at du føler oppfylt etter å ha bare en liten bit.

Kombiner liten daglig inntak av sjokolade med et sunt kosthold og regelmessig mosjon. Hvis du spiser riktig hele dagen og trene 3 til 5 ganger i uken, bit av sjokolade du spiser daglig vil ikke øke vekten din.

Hint

  • Erstatte andre søtsaker som du vanligvis spiser med mørk sjokolade. For eksempel, hvis du vanligvis et stykke kake eller en bolle med iskrem til dessert, bli kvitt dem godteri. Spis et kvadrat eller to av sjokolade i stedet.
  • Ikke bruk de potensielle helsemessige fordelene av mørk sjokolade som en unnskyldning for å spise store porsjoner. Husk at sjokolade er fortsatt fetende, og fråtset på det vil definitivt legge pounds.