Digidexo.com

Slik Lavere Testosteron hos kvinner

En ubalanse av testosteron hos kvinner kan ha bivirkninger, for eksempel unaturlig hårvekst i ansiktet eller brystet. Det kan også påvirke fordelingen av fett og muskler i hele kroppen, fører til tynt hår og forårsake sterk svetting. Men disse symptomene er toppen av isfjellet. Testosteron overbelastning kan også føre til brystkreft eller eggstokkreft. Det er derfor viktig å holde en kvinnes testosteronnivå så nær normalt som mulig.

Slik Lavere Testosteron hos kvinner

Gjør endringer i kostholdet. Ifølge nettstedet for naturlige hormoner, en måte å bidra til å bringe østrogen og testosteron tilbake i balanse er å fokusere på å øke østrogennivået. Dette kan gjøres ved å spise mat som er østrogen-rike, inkludert soyaprodukter, frukter som epler og kirsebær og korn som alfalfa, ris og hvete.

Få sukker og karbohydrat forbruk under kontroll. Ifølge Virginia Hopkins Health Watch, kan overskytende i enten området faktisk arbeide for å opprettholde et hormon ubalanse.

•  Tren regelmessig. Virginia Hopkins Health anbefaler trener ikke mindre enn fire ganger i uken. Inkluder øvelser som fokuserer tungt på teknikker som reduserer stress, slik som yoga eller pilates. Unngå vekttrening hvis testosteronnivå er for høyt som det kunne resultere i uønsket overflødig bulk.

Se på en helt naturlig tilnærming, for eksempel inntak av plante østrogen som det som finnes i klaseormedrue. Husk imidlertid at mens disse urtene kan midlertidig erstatte tapt østrogen, gjør de ingenting for å hjelpe kroppen produsere ny østrogen. Andre urter, for eksempel macafem, inneholder ikke østrogen, men arbeide for å hoppe starte kroppens evne til å gjengi det som er tapt.

Velg en holistisk medisin rute som akupunktur. Prosedyren innebærer innsetting av tynne nåler inn i bestemte områder av kroppen for å åpne sine naturlige energibanene. I tilfelle av hormonell ubalanse, vil fordelen være todelt, slik at kroppen for å produsere høyere nivåer av østrogen og samtidig redusere testosteronnivåene.

Tenk hormonbehandling (HRT). Hormon erstatning har vært brukt i årevis for å hjelpe kvinner oppnå balanse med østrogen, testosteron og progesteron, ifølge Medline Plus. Imidlertid, i noen tilfeller, blir det et spørsmål om å utveksle et problem for en annen. Noen kvinner blir mer utsatt for kreft, spesielt kreft i bryst, eggstokker og livmor. I tillegg kan finne den riktige balansen ta tid, og man kan lide av en rekke bivirkninger, inkludert søvnløshet, nattesvette og hjerte arytmi.

Hint

  • Å finne noen trent trygt i akupunktur kan være vanskelig avhengig av område av landet der du bor.