Digidexo.com

Herpes Zoster behandling Alternativ medisin

Herpes zoster, også kalt helvetesild, skjer primært hos voksne. Herpes zoster virus som forårsaker helvetesild fører også vannkopper hos barn, og når vannkopper hæler, forblir viruset latent i kroppen. Når sovende virus blir aktiv, et kløende, ubehagelig utslett - helvetesild - kan vises. Helvetesild kan bli behandlet av alternativ medisin blant annet urter, kosthold endringer og smertebehandling terapi.

Diet

Helvetesild oppstår når immunsystemet blir oppbrukt, slik at herpes zoster virus til å bli aktive. En av de beste metodene for behandling, både for å forebygge tilbakefall av helvetesild og å hjelpe kroppen bekjempe helvetesild viruset, er å bygge opp immunforsvaret ved å spise et sunt kosthold. Ditt kosthold bør være rik på frukt og grønnsaker, og sukker bør fjernes. Vitamin E, B12 og C er anbefalt, og en dose på 1000 mg eller mer av vitamin C tatt daglig kan bidra til helvetesild viruset å gå sin gang raskere, lindre symptomer i færre dager.

Smertebehandling

Helvetesild danner et kløende utslett som noen ganger fører til lesjoner å vises på huden. Åpning vitamin E kapsler og klemme dem på utslett kan bidra til å lindre smerte og hjelpe utslett å stoppe kløe. En kald, våt vaskeklut, eller et vått håndkle som er kort frosset, kan også bidra til å lindre helvetesild smerte. Du bør løstsittende klær og unngå tilgang til varme og lys når du har en helvetesild utbrudd. Endelig kan salven påføres og i noen tilfeller vil bidra til å tørke opp lesjoner slik at de forsvinner hurtigere.

Urter

Visse urte behandlinger kan være effektiv på å lindre smertene fra helvetesild og hjelpe kroppen til å bekjempe viruset raskere. Cayenne pepper kremer brukes til helvetesild utslett kan bidra til å lindre smerte. Tysk kamille er også nyttig til å lette symptomene av helvetesild og vannkopper, selv om de krav vedrørende dens effektivitet er ikke proven.Peppermint olje for å lindre både en helvetesild utbrudd, og postherpectic neuralgi, en tilstand som er en potensiell bivirkning av en shingel utbrudd .