Digidexo.com

Øyedråper Vs. Destillert vann

Øyedråper Vs.  Destillert vann


Nesten alle øyedråper bruke vann som har blitt destillert av renset på noen måte som bilen for ingrediensene i produktet. Destillert vann er blitt kokt og recollected som damp for å fjerne urenheter, og dette vanligvis tjener som antibiotika i øyedråper eller noe så enkelt som en viskositet middel i en kunstig tåre øyedråper.

Prosessen med Destillering Water

Ifølge destillert vann Fakta, inneholder vann urenheter og giftstoffer når det kommer fra kranen. Disse urenheter består av molekyler som er tyngre enn vann-molekylet. For å destillere vann, er et apparat konfigurert som inneholder en kjele med vann fra springen, en varmekilde koke vannet, og en beholder for å samle den damp ved toppen av apparatet. Vannet kokes og damp stiger. De urenheter forblir i beholderen med vann fra springen, og damp samler seg i beholderen på toppen av apparatet, hvor den blir kondensert tilbake til væske vann uten urenheter.

Destillert vann i øyedråper

De mest vanlige typer av øyedråper typisk tilgjengelig uten resept er kunstige tårer, som brukes til behandling av tørre øyne. Destillert vann utgjør hoveddelen av kunstige tårer, som også vanligvis inneholder en viskositet middel og et konserveringsmiddel for å hindre bakterier fra å forurense øyedråper.

Putting destillert vann i en Eye

For å kunne sikkert anvende destillert vann til et øye, må en steril applikator slik som dråpeteller benyttes. Alle deler av denne prosess som ikke bevare sterilitet vil resultere i å utsette et øye for forurenset vann. Så lenge sterile prosedyrer brukes i prosessen er sikker og kan bidra til å skylle smuss fra et øye. Imidlertid, fordamper det raskt fra overflaten av øyet og således ikke fungere som et effektivt smøremiddel øyedråper som gjør kunstige tårer.

Kunstig Tear øyedråper

Mange kunstige tåre øyedråper inneholder destillert vann, karboksymetylcellulose og Purite. Ifølge Monthly preparat Reference, er karboksymetylcellulose en viskositet-byggemiddel, som er utformet for å gjøre øyet slippe tykkere enn rent destillert vann, slik at det å holde seg på øyet for en lengre tidsperiode. Purite er en lav konsentrasjon av hydrogenperoksyd som fungerer som et konserveringsmiddel, slik at ingen mikroorganismer som for eksempel bakterier kan vokse i øyedråper når de er tappet.

Direkte sammenligning

Mens destillert vann er en viktig ingrediens i kunstig tåre øyedråper --- og alle typer øyedråper --- destillert vann er bare effektiv som et øye vask. Det er ikke et effektivt smøremiddel som det ikke inneholder noen viskositetsmiddel for å tillate den til å holde seg på et øye lenger enn noen få sekunder. Også konserveringsmidler i øyedråper tillate dem å bli brukt på en sikrere måte enn ved hjelp av destillert vann.