Digidexo.com

Fordeler med Hemp Oil

Hemp olje er en mindre kjente olje som ikke må forveksles med marihuana. Det er helt lovlig, og du vil ikke få høyt fra den. Du vil imidlertid få noen heftig helsemessige fordeler fra å bruke hamp olje, som det er mest sannsynlig den beste balanserte olje, som inneholder både omega-6 og omega-3 fettsyrer. Denne kombinasjonen av fettsyrer i hamp olje er en vinnende kombinasjon som er garantert å gi mange sunne fordeler.

Fordeler

Hemp olje er rik på omega-3 fettsyrer, som kroppen trenger, men kan ikke gjøre på egen hånd, derfor avhengig av en ekstern kilde for absorpsjon. Omega-3 fettsyrer reduserer blodpropp i arteriene og øke kolesterolnivået i tillegg. En diett rik på essensielle fettsyrer kan gjøre en verden av forskjell i ditt hjerte helse og drastisk redusere hjerteanfall risiko og hjerte- og karsykdommer.

Cancer Prevention and Treatment

Hampolje inneholder små mengder av THC, den kjemiske forbindelse som finnes i marihuana. I store mengder, har THC en bevissthetsendrende effekt, men i små mengder holder hodet klart og kan være bra for kreftbehandling og forebygging. Hemp olje har vist seg effektiv i å lindre kjemoterapi symptomer hos kreftpasienter. Det omhandler effektivt med kvalme og svimmelhet. Et 2007 Harvard Medical School studie viser at bruk av THC faktisk kutte størrelsen på en svulst fra lungekreft i halvparten. Det forhindret også spredning av cancerceller til andre deler av kroppen. The American Association for Cancer Research sier også at det i nyere studier THC nivåer var ansvarlig for å hemme kreft i hjernen vekst og utvikling i humane tumor biopsier. Fremtiden for hamp olje og kreft botemidler ser lovende ut.

Gikt

Hampolje har også en anti-inflammatorisk virkning for personer med artritt. Leddgikt er en smertefull sykdom som angriper leddene av skjelettstruktur. Hevelse og stivne skje med utbruddet av symptomene, og kan variere fra ubehagelig å uutholdelig. Hemp olje, med sin balanse av omega-3 og omega-6 essensielle fettsyrer, kan motvirke disse symptomene.

Skin Health

En annen fordel med hampolje er dens naturlige evne til å gjøre huden mykere. Siden hamp olje ikke kan absorberes gjennom huden, er det ikke anbefalt til bruk som en aktuell agent. Inges oljen er veien å klarere og mykere hud. Hemp olje fungerer som et smøremiddel og hjelper huden forynge som den røyter døde hudceller. Det fungerer fra innsiden og ut, hjelpe til med ulike typer hudlidelser som eksem.

Andre funksjoner

Mindre kjente fordeler som gjør hamp olje desto mer praktisk inkludere sin evne til å hjelpe neglene blir lengre og sterkere og gjør håret skinnende og fyldigere. Hemp olje er også ideelt for de som er veganer eller vegetarianer, så det er helt naturlig og er fullpakket med protein. Som med alle supplement, sørg for å sjekke med legen din før du starter bruk.