Digidexo.com

Positivt og ulemper til Drug Testing for fritidsaktiviteter

Positivt og ulemper til Drug Testing for fritidsaktiviteter


Mange husker episoden av TV-serien "Seinfeld", der karakteren Elaine tester positivt for bruk av opium fordi hun har spist valmuefrø. Selv om dette er lite sannsynlig, det er tilfeller når narkotika tester returnerer positive resultater for et forbudt stoff faget aldri inntatt. Forekomsten er sjelden, skjer bare ca 1 til 2,5 prosent av tiden, men spor av disse lovlige rusmidler kan utløse en positiv lesing for ulovlige stoffer. Dette er noen ganger tilfelle med vekttap kosttilskudd, Vick inhalatorer, pseudoefedrin, naproxen eller dekstrometorfan. Hvis du prøver å beskytte deltakerne i fritidsaktiviteter eller beskytte organisasjonen fra potensielle søksmål, kan narkotika testing være verdt risikoen.

Invasjon av privatliv

Den mest betydelige ulemper til narkotika testing for fritidsaktiviteter er det invasjon av privatliv. Borgerrettighets aspektet av narkotika testing har vært en pågående sak i mange år, og for en aktivitet deltaker, er det en rekke ofre bare for å delta i noe som er ment å være morsomt. Drug testing kan dette avsløre en persons risiko for genetisk sykdom, graviditet eller lovlig narkotikabruk, som alle kan være pinlig eller litt for privat til å dele med andre. Testprosessen er ydmykende, også. Deltakerne er pålagt å bruke badet mens en lab tekniker lytter og noen ganger klokker.

Expense

Drug testing er dyrt og ikke bare fordi du må betale for selve testen. Hvis du administrerer en extracurricular team og noen blir oppsagt for narkotikabruk, vil han må byttes ut for laget å fortsette. I tillegg til erstatning utgifter, må selve testen administreres og behandles på et laboratorium. I en tid da skoler og lokale organisasjoner over hele landet står overfor budsjettkutt, kan det være vanskelig å finne penger til å utføre dopingprøver.

Redusere risiko

Selv om det er negative til narkotika testing, er intensjonen å beskytte folk fra skade og hindre organisasjon eller skole fra å bli holdt ansvarlig for en ulykke eller skade. Hvis en narkotikarelatert hendelse oppstår under en organisert extracurricular aktivitet, kan det være ødeleggende for programmet. Andre deltakere kan være fysisk eller følelsesmessig skadet og spørsmål vil bli hevet om etikk programmet. Dessverre, når noen blir funnet skyldig i narkotikabruk, hans likemenn vil bli dømt, også. Foreldre, ledere eller medlemmer av lokalsamfunnet kan anta en bruker er et tegn på et narkotikaproblem i programmet.

Innstilling Standards

Noen ganger er bare trusselen om testing nok til å dempe narkotikabruk. I motsetning til narkotika testing på arbeidsplassen, hvor en person er avhengig av sin lønnsslipp, kan trusselen om et medikament test for frivillige aktiviteter være nok til å hindre brukere fra å delta. Hvis noen kjenner sin narkotikabruk er i fare for å bli avslørt, kan han aldri ta en interesse i aktiviteten, selv om en test er faktisk aldri gitt til deltakerne. I andre tilfeller, hvis en person er motivert for å delta i en aktivitet, vil han slutte å bruke, noe som resulterer i en sunnere livsstil generelt.