Digidexo.com

Ørebetennelse Cure

Ørebetennelse Cure


Den medisinske betegnelsen på en øreinfeksjon er mellomørebetennelse. Det er mest sett hos barn, men kan også påvirke voksne. Det forekommer når den midtre delen av øret blir betente og infiserte grunn av et virus eller bakterier. Øret infeksjoner kan kureres med riktig behandling. Det er viktig å ta vare på en ørebetennelse med en gang fordi noen ubehandlede ørebetennelse kan føre til permanent hørselsskade.

Kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv er en av naturens alle naturlige antibiotika. Den kan brukes trygt hjemme på både barn og voksne. Du kan kjøpe den i en flytende form for å bruke som øredråper. Du kan ta det gjennom munnen også, men denne metoden fungerer best for ørebetennelser. Vippe hodet til siden og sette inn 2-3 dråper i den infiserte øret. Vent fem minutter før sitter opp igjen. Det kan være lurt å ha en bomullsdott eller tørkepapir hendig fordi noen av dråpene kan sive ut igjen. Gjør dette to ganger hver dag for totalt 10 dager. Øret infeksjon bør være fullstendig helbredet da.

Antibiotika

En av de mest vanlige kurer for en ørebetennelse er antibiotika. Antibiotika arbeide for å drepe eventuelle bakterier som kan forårsake infeksjon i øret. De kan også bli kvitt den væske som henger ut i øret. Du må oppsøke lege for å få en resept på et antibiotikum og følg legens instruksjoner helt. Det er viktig at du er ferdig med alle de antibiotika for å være fullstendig kurert, selv om du begynner å føle deg bedre; Hvis ikke, kan infeksjonen komme tilbake. Mens du er på antibiotika, anbefales det at du spiser minst en yoghurt per dag, eller ta noen probiotika. Dette er fordi antibiotika dreper både gode og dårlige bakterier. Du må erstatte de gode bakteriene med yoghurt eller probiotika.

Øret rør

Hvis du eller barnet ditt opplever kroniske ørebetennelser, vil en myringotomy settes opp. Dette er en operasjon for å sette inn øret rør inn i trommehinnen. Dette gjør det mulig for væsken å renne ut i stedet for å bygge opp i mellomøret. Det utjevner også lufttrykket i miljøet slik at trykket er den samme i og utenfor mellomøret. Øret rør er en utmerket kur for ørebetennelser. Operasjonen i seg selv kan gjøres på poliklinisk basis og bare varer i ca 20 minutter. Rørene vil komme ut på egenhånd i løpet av seks måneder til tre år.