Digidexo.com

En introduksjon til Pepsodent

Det er en av de eldste tannkremer på markedet i dag og fortsatt spioneringen som en favoritt av de som sverger ved det splitter Pepsodent. Den kjente minty-flavored tannkrem, nå solgt det meste i lavprisbutikker og kjeder, har stått testen av tid og fortsatt har mange trofaste brukere.

Historie

Dokumentasjon av Pepsodent røtter går tilbake til minst slutten av 1920-tallet, selv før det, postene er sketchy. Hevder at Pepsodent tannkrem var effektivt i bekjempelse av tannråte gjort det en imponerende og ettertraktet toalettmappe element i begynnelsen av det 20. århundre. Ytterligere krav at Pepsodent hvitnet tennene med en spesiell ingrediens som bare er kjent som "IMP" ga minty tannkrem en glamour appell til jet set. Tidligere eid av Unilever, er Pepsodent merkevare nå eid av Church & Dwight Co., Inc.

Reklame Øker Sales

Markedsføringstiltak for å selge Pepsodent tannkrem var svært vellykket, og salget eksplodert takket være et velkjent slagord, "Du lurer på hvor den gule gikk når du pusser tennene med Pepsodent." Entertainers hjalp også gi tannkremen et løft. Det ble referert til i et populært 1949 musikal kalt "South Pacific". Singer Cole Porter nevnte også velsmakende pasta flere ganger i sine innspillinger, og Pepsodent var sponsor av den berømte 1929 radio show "Amos og Andy."

Marketing gjør varig inntrykk

En annen populær Pepsodent reklame var en overdimensjonert neonskilt projisere en jente på en huske som hang i New York på Times Square i 1930. De større-enn-livet reklame skiltet ble så vellykket, det ble avbildet på nytt i nyinnspillingen av filmen 2005 "King Kong". Komiker Bob Hope også så muligheten i å bli assosiert med den populære tannkrem og kalte sin 1938 variasjon vise "Bob Hope Pepsodent Show."

Pepsodent nedstigning

På 1950-tallet, Pepsodent tannkrem salget begynte en jevn nedgang på grunn av hard konkurranse av flere andre selskaper som ble markedsføring tannkrem med fluor, en ny ingrediens som Pepsodent produsentene hadde ennå å legge til deres populære lime. Feilen viste seg å være en kostbar en for Pepsodent. I tillegg ble det i 1994 krav gjort at Irium, den ingrediensen som Pepsodent hevdet i mange år at det kjempet hulrom, aldri har eksistert i tannkrem og var faktisk en radioaktivt materiale.

Pepsodent Holder På

Selv Pepsodent aldri fullt spratt tilbake fra nedgangen, gjenvinne sin posisjon som nummer én tannkrem i USA, er tannkrem dinosaur fortsatt blir solgt i 2009 som en lavere priset merkevare og koster omtrent halvparten av hva ledende tannkremene i dag selger for. Markedsføres i dag som Pepsodent Complete Care tannkrem, kirken og Dwight Selskapet hevder at produktet er en velprøvd hulrom fighter som bidrar til å fjerne plakk og skaper hvite smil, alt samtidig som du beskytter tannemaljen og fremme god tannkjøttet.