Digidexo.com

Hva er Dry Needling?

Hva er Dry Needling?


Selv om ofte forveksles med den kinesiske metoden for akupunktur, er tørr needling en moderne vestlig medisinsk teknikk med sine egne konsepter.

Historie

Utviklet i 1940-årene av Janet Travell, er tørr needling vanligvis definert som bruk av en fast nål for terapi. Travell, en tidligere medisinsk rådgiver for Det hvite hus fikk tilnavnet "The Mother of myofacial-Trigger Point Kunnskap," ifølge www.pain-education.com.

Formål

Dry Needling er først og fremst brukt til å lindre smerter i muskler og bindevev.

Ifølge The Maher sports- og velværesenteret, kan tørr needling også behandle hodepine, frossen skulder, tennisalbue, muskelkramper, hoftesmerter, knesmerter og belastningsskader.

Prosedyre

Under en økt med tørr needling, en solid nål inn direkte inn i myofascielle triggerpunkt. Dette vil be en lokal twitch respons (LTR), som er en ufrivillig ryggmargsrefleksen der muskelen kontrakter. LTR er en indikasjon på at tørr needling har fungert skikkelig.

Terminologi

Dry needling er ofte kalt triggerpunkt needling, intramuskulær stimulering (IMS) og biomedisinsk akupunktur.

Fun Fact

I tillegg til å behandle muskelrelaterte smerter, dry needling teknikker bidra kjendiser som Angelina Jolie, holde huden ungdommelig, melder Wrinkle-Free-Skin-Tips.com.