Digidexo.com

Hvordan Heal Byller Naturligvis

Hvordan Heal Byller Naturligvis


En byll er et område av huden som er blitt smittet, og skaper en abscess som er herdet. De ser ofte ut som kviser, men er fast og svært smittsom. Den gode nyheten er at koker kan behandles naturlig.

Hvordan Heal Byller Naturligvis

•  Påfør varme til området av huden din med en byll. Du kan bruke en oppvarming puten eller varme håndklær, selv ta varme bad. Alle metoder vil øke blodtilførselen til området, og hjelper kroppen bekjempe infeksjonen. Sørg for å bruke varme i ca 30 minutter, to eller tre ganger hver dag, før infeksjonen er borte.

•  Tegn koke infeksjon rett ut av huden ved å sette ricinusolje på området. Gni det på med en bomullsdott eller Q-tip, og fest den der med en bandasje hvis du har en. Denne metoden er veldig effektiv, og du kan forvente å se resultater i to dager.

Ta en dråpe te olje og bruke den til det infiserte området på huden din. Oljen fungerer som et antibiotikum på kok, healing koker.

Bland en teskje av gurkemeie i varmt vann. Hvis du drikker dette tre ganger om dagen, kan du kurere din byll infeksjon i ca tre dager. Gurkemeie bekjemper infeksjonen internt.

Hint

  • Det finnes to typer koker der du trenger å søke legehjelp. Det ene er kalt en hidradenitis suppurativa koke. Den vokser under armhulene eller i lysken. Den andre kalles pilonidal cyste og er funnet i det press på baken. Hvis du finner heller, søke profesjonell medisinsk hjelp.
  • Hvis du har et svekket immunforsvar, inkludert diabetes eller kreft, bør du også oppsøke lege for koker. Denne kalde være et symptom på noe større enn en hudinfeksjon.