Digidexo.com

Hvordan bruke Rose Krystaller for Emotional & Spiritual Healing

Hvordan bruke Rose Krystaller for Emotional & Spiritual Healing


Denne vakre krystall, oppkalt etter sin myke rosa fargen, inneholder egenskapene til betingelsesløs kjærlighet for andre og for seg selv. Det antas å bidra til å balansere følelser mens økende selvtillit.

Rose kvarts verk ved å åpne hjertet chakra ~ 4. chakra, Anahata chakra ~ forbedre din egen åpenhet til kjærlighet i alle former: romantisk, platonisk, selvtillit kjærlighet, familie kjærlighet, og kjærlighet til dyr, planter og Jorden.

Ved hjelp av rosenkvarts kan balansere dine følelser, noe som åpner for indre ro, samtidig som vi skaper rom for medfølelse og tilgivelse å blomstre. Det kan hjelpe deg å gi slipp på lagret frykt, sinne og bitterhet, og erstatte dem med fred, harmoni og selvtillit.

Her er noen tips for bruk av rosenkvarts i hverdagen!

Bruksanvisning

•  Hold en liten, hjerteformet rosenkvarts stein under puten din når du sover om natten for å oppmuntre til kjærlighet i alle dine relasjoner, men særlig romantiske og seksuelle seg.

Stash en rosenkvarts i lomma når du deltar på alle møter (business, familie, etc.) som kan være følelsesmessig forstyrrende. Krystallen vil bidra til å holde ditt hjerte chakra åpent, noe som åpner for mer fred til å flyte gjennom din kommunikasjon.

Hvis kjæledyret ditt har vært gjennom et traume, som å flytte eller sykdom, feste en rosenkvarts til hans eller hennes krage for å gi rom for en fredelig frigjøring av frykt og skremt følelser.

Hvis du ikke har en krystall med deg, er det bare visualisere helbredende energi av rosenkvarts reiser på tvers av tid og rom til å komme inn i hjertet. La lyset være myk og rosa, og la lyset av krystallen fylle hele kroppen med kjærlighet og fred.

Plasser en stein i ditt syn eller hold en når du snakker i telefonen. Visualisere det krystall kjærlighet energi fylle ditt hjerte og reiser gjennom telefonlinjene til den personen på den andre enden. Visualisere sitt hjerte blir fylt med den samme helbredende kjærlighetsenergi fra rosenkvarts, og la denne energien til å flyte fritt mellom dere.