Digidexo.com

Thoracic Nerve Pain

Thoracic Nerve Pain


Undersøkelser tatt i 2008 av National Institute of Health Statistics viser lavere ryggsmerter å være den vanligste formen for smerte oppleves av voksne i USA. Thoracic nerve smerte er en lavere tilbake tilstand som kan resultere i alvorlige muskelspasmer, og etterlater en person ute av stand til å bevege seg. Behandlingsmetoder arbeide for å redusere symptomer på betennelse og smerter.

Thoracic Region

Thoracic nerve smerte kan oppstå som et resultat av forstuing eller skade på thorax området av ryggraden. Dette området befinner seg mellom undersiden av halsen ned til 4-5 inches nedenfor brystbenet. Skade kan være til stede i muskler, ledd eller leddbånd innenfor bryst området av ryggraden. Muskel kramper og betennelse er de primære mekanismer som bidrar til den smerten som er erfarne. Dette området har en tendens til å bli mer sensitiv og skade-utsatt som en person aldre.

Muskelkramper

Thorax nerve smerte skader som regel innebære noen form for forstuing som forårsaker betennelse i det omkringliggende vevet. Selve smerte oppleves skjer som en følge av signaler som sendes fra de betente muskler til å rotere akkord. Betydelig betennelse fører til at rotere akkord nerver å bli sensibiliserte, noe som resulterer i signalene som sendes fra rygg akkord til musklene. I praksis blir dette en ond sirkel som fortsetter til betennelse avtar. Denne smerterespons er en beskyttende mekanisme som resulterer i begrenset bevegelse, og så hindrer ytterligere skade oppstår.

Behandling

Som inflammasjon er vanligvis utgangspunktet for thorax nervesmerter, nærmer seg behandlingsarbeidet for å redusere betennelse og gi smertelindring. Spinal manipulasjon teknikker involverer masserer den betente området for å fremme bevegelse og forlengelse av stive muskler. Akupunktur behandlinger gjelder nåler til bestemte triggerpunkter innenfor det berørte området. Disse triggerpunkter, eller meridianer, forventes å modulere smerterespons ved å redusere betennelse og eliminere spasmer. I tilfeller der thorax nerve smerte er milde eller moderate, smertestillende medisiner som ibuprofen, kan paracetamol eller aspirin bidra til å redusere smerter og betennelser.

Postural Thoracic Ache

Personer som opplever ryggsmerter etter å ha sittet i en ubehagelig stol eller sove på en ubehagelig madrass kan være viser symptomer på postural thorax verke. Denne type smerte kan oppstå fra et forhåndsdefinert følsomhet innenfor brystområdet av ryggraden. Visse reseptorer - kalt posisjon og strekke reseptorer - svare når ryggraden er plassert på en ubalansert stilling i lange perioder av gangen. Når sensitivisert, disse reseptorene sender signaler til de omkringliggende musklene som kan resultere i betennelse og muskelspasmer. Enkle tøyningsøvelser kan bidra til å redusere denne smerten respons.

Betraktninger

Personer som opplever vedvarende thorax nerve smerte i mer enn to uker etter en forstuing eller skade kan lide virkningene av en forhåndsdefinert skade. Denne vedvarende smerte er forårsaket av en pågående allergi innenfor torakalcolumna regionen. Dette allergi ber de omkringliggende musklene til å forbli betent. Som et resultat av musklene forblir i en sammentrukket stilling, noe som fører til mulig muskelkramper og økt betennelse. Det kan være en økt mottakelighet for ytterligere skade når musklene er i denne tilstanden. Enkeltpersoner bør søke lege for å unngå ytterligere skader på rygg regionen.