Digidexo.com

Hvordan rense en ResMed CPAP Water Chamber

Hvordan rense en ResMed CPAP Water Chamber


Den innebygde luftfukter på ResMed CPAP-apparater bidra til at luften du pusten mens du sover er varmt og fuktig. Men varmt vann er en potensiell grobunn for bakterier, så det anbefales at du rengjør CPAP reservoaret minst en gang i uken. Rengjøring av reservoaret tar bare noen få minutter og krever ikke spesielt utstyr. Regelmessig rengjøring kan hjelpe deg å unngå luftveisinfeksjoner som noen ganger kan plage CPAP pasienter.

Bruksanvisning

•  Fjern luftslangen fra luftuttaket på luftfukteren.

Fjern luftfukter reservoaret. På S8 modeller, innebærer dette deprimerende en lås på bunnen av luftfukteren og trekke den vekk fra maskinen. På S9-modeller, må du løfte lokket på luftfukteren seksjonen og løft reservoaret ut.

Sett en dråpe eller to av mild flytende oppvaskmiddel i luftfukteren gjennom luftuttaket.

Fyll luftfukteren omtrent halvfull med varmt vann og rist det forsiktig. Tøm såpevann.

Fyll luftfukter omtrent halvfull med rent, varmt vann, og rist. Tøm vann skylling. Gjenta skylling prosessen til såpeskum ikke lenger danne når du agitere luftfukteren.

Rengjør bort mineralforekomster, hvis det er nødvendig. For å gjøre dette, demontere luftfukteren ved å løfte låsene på siden og løfte den øverste halvdelen fra den nederste halvdelen. Fjern mineralforekomster med en ren vaskeklut og en halv og en halv løsning av eddik og vann. Skyll luftfukter delene godt før de settes sammen igjen.

Sett luftfukteren inn i CPAP-apparat. På S8 modeller, presse luftfukteren på plass, og pass på luftinntaket passer inn i stikkontakten pakning på CPAP-maskin. Trykk til luftfukteren klikker på plass. På S9 modeller, løft opp lokket på luftfukteren delen og senk reservoaret inn i kammeret.

8. Sett på luftslangen.