Digidexo.com

supraspinatus tendinose

Supraspinatus tendinose Treatment

Supraspinatus tendinose (senebetennelse) er betennelse i den lille rotatorcuffen (det er fire av dem) på toppen av skulderen mot slutten av kravebeinet. Supraspinatus sene er en mest forbundet med en skulder impingment, hvor senen er for betent å komfortabelt passere mellom toppen av humerus og acromion bein. Behandling for supraspinaturs tendinose kan inkludere en kombinasjon av hvile, is, massasje og trening.

Betraktninger

I noen tilfeller av supraspinatus tendinose, kan en rift være tilstede i senen. Dette er meget mulig hvis en person har smerter når du løfter armen overhead eller nå ut for objekter. Leger vil vanligvis undersøke en person hvis en tåre er mistenkt. En MR kan brukes til å oppdage tåre. Kirurgi kan være nødvendig for store tårer. Men mindre tårer kan noen ganger bli behandlet ikke-kirurgisk.

Effekter av Rest, Ice & Heat

I utgangspunktet er hvile viktig for supraspinatus tendinose. Det gir tid for betennelser og smerter å avta mens behandling skaden med is. Begrense fysisk aktivitet forebygger også en person i å skade muskel sene enda mer. Ice forårsaker vasokonstriksjon som reduserer betennelse og smerter ved å begrense blodtilførselen til området. Ice er mest effektiv når komprimert mot det skadde området med en ispose. Heve skaden over hjertet kan også redusere betennelse. Når betennelsen og smertene har avtatt, kan varmen bidra til å fremme blod (og dens helbredende egenskaper) strømme til området.

Typer medisiner

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen og naproxen kan bidra til å redusere hevelse og smerte. Disse medikamentene tjene som Cox-2-hemmere som minimerer effekten av Cox-2 enzymer og prostaglandiner, som forårsaker betennelse og smerter (naturlig kropp reaksjon). Ibuprofen eller naproksen kan bli tatt i løpet av dagen. For mer alvorlige smerter, kan en lege foreskrive oral steroider eller en kortison skudd.

Typer Øvelser

Tøyningsøvelser kan bidra til å løsne opp og slappe av supraspinatus senen. Stretching kan også rehabilitere senen for bevegelse. Tøyningsøvelser er vanligvis utføres på en skånsom måte innenfor et område som er behagelig. Bevegelser bør ikke forårsake smerte. Tøyningsøvelser kan inkludere enkle bevegelser som trakk på skuldrene eller roterende armene. Massasje kan også løsne opp senen og fremme helbredelse. Når supraspinatus senen er riktig strukket for en periode, kan en person gjøre litt lett styrketrening. For eksempel kan en person også holde en lys dumbbell med armen i en 90-graders vinkel. Bare flytte dumbbell bort fra kroppen og tilbake kan bidra til å styrke supraspinatus senen. Motstand øvelser er den mest effektive måten å fremme blodstrømmen til de berørte senen.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for vinne supraspinatus tendinose. Mer alvorlige tilfeller vil ta lenger tid å helbrede. Ifølge Sportsinjuryclinic.net, noen ganger kan en person komme tilbake til sine treningsøkter eller faste aktiviteter i løpet av 1-3 uker. Likevel kan en person som er mer proaktiv i behandling og utvinning prosessen vanligvis leges raskere.

Prognose for supraspinatus tendinitt

The National Institute of Heath sier supraspinatus tendinitt (også kjent som rotator cuff senebetennelse) er en betennelse i sener i skulderen. Noen form for skade eller irritasjon kan føre til skade på din rotator cuff muskler eller sener. Prognosen for rotator cuff senebetennelse er veldig bra og mindre kirurgi er nødvendig fullstendig gjenoppretting tar vanligvis en et par uker på de fleste.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, dine rotator cuff muskler og sener bidra til å holde ballen av øvre arm ben festet i skulderen socket.

En rotator cuff skade kan skyldes et fall, tunge løft eller overhead arm bevegelser som er nødvendige for aktiviteter som svømming, vektløfting, pitching en baseball eller plassere elementer på høye hyller.

Personer over 40 år er mer utsatt for rotator cuff skader.

Symptomer

Symptomer på rotator cuff senebetennelse er smerter, spesielt når du beveger armen. Smerten kan være verre om natten. Du kan også finne det utfordrende å heve armen om hodet eksempel når gre håret eller mens du forsøker å forstå et element sitter på en høy skrinlegge.

Behandling

I de fleste tilfeller, isposer, hvile og over-the-counter (OTC)-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som aspirin, ibuprofen (Advil, Motrin, andre) vil den enkle ubehag forbundet med rotator cuff tendinitt.

Hvis smertene er mer alvorlig, kan legen injisere kortikosteroid som også vil bidra til å redusere betennelse.

Hvis kortison og hjem rettsmidler mislykkes, kan legen utføre artroskopisk kirurgi. Operasjonen skaper ekstra rom for sene i skulderen din.

Recovery

Generelt, folk gjør en fullstendig gjenoppretting etter hjemme terapi og noen ganger steroidinjeksjoner

Når diagnosen tidlig, bør rotator cuff tendinitt rydde opp i 1-3 ukers tid ved å justere dine daglige aktiviteter som vil huse og skjemme bort din midlertidig deaktivert skulder.

Innen én måned, skal du skadet skulderen være fullt funksjonelle.

Kirurgi Prognose

Hvis artroskopisk kirurgi ble utført, vil det være seks til tolv uker før du vil være i stand til å gjenoppta sport eller aktiviteter som krever fysisk anstrengelse av skulderen din.

For pasienter som lider av senebetennelse og et bein anspore (en benete vekst dannet på normal bein), er kirurgi nesten alltid i stand til fullt ut å ta med skulderen tilbake til sine pre-skade evner.

Hva er årsakene til tendinose?

Hva er årsakene til tendinose?


I løpet av treningen for en kommende spor møtes eller vandre rundt blokken, kunne folk være å utvikle tendinose, en tilstand som påvirker en persons sener. Over tid, tårer alle eller stammer sener ved å plassere for tung for en last på dem. Sener skal vokse tilbake på en sunn måte, hvor de er sterkere og mer rustet til å håndtere mer belastning. Men noen ganger sener vokser ikke tilbake på riktig måte, noe som resulterer i tendinose.

De viktigste årsakene

Tendinose, som kan være forårsaket av noen form for sene skader som akkumuleres over tid, kan skyldes en rekke aktiviteter. Idrett, ved hjelp av datamaskiner, spille musikkinstrumenter eller gjøre noen form for manuell arbeidskraft som involverer hendene kan føre tendinose. Enhver aktivitet som involverer bruk av ledd og sener kan stamme visse områder av kroppen og forårsake tendinose over en tidsperiode.

Tjenestepensjon Årsaker

Visse yrker kan føre til enkeltpersoner å utvikle tendinose eller øke sjansene for å utvikle det. Samlebåndsarbeidere, post sorterere, forfattere, typists, retts opptakere, dataregistrering arbeidere, kasser, tegnspråktolker, musikere, profesjonelle idrettsutøvere og programmerere alle representerer folk hvis jobb gjør det enkelt å utvikle denne tilstanden. Folk som er i disse yrkene bør bruke tid stretching og avslappende muskler og ledd hver dag for å redusere risikoen for å utvikle tendinose.

Vitenskapelige årsaker

Tendinose er forårsaket i skjæringspunktet mellom muskel og bein. Kroppen bruker musklene til å flytte bein og sener hjelpe holde sammen bein og muskler, mens leddene holde sammen bein. Visse gjentatte bevegelser og tung last kan føre til at musklene til å langsomt løsne fra beinet. Over tid bør disse sener reparere seg selv og helbrede regelmessig, men de kan ikke ha nok næring til å reparere seg selv; bli revet i ekstrem grad; eller være ute av stand til å helbrede som et resultat av en kontinuerlig og uavbrutt belastning på dem.

Cellular Årsaker

Tendinose skjer også på cellenivå, og årsakene på dette nivået er veldig subtil. I utgangspunktet økt belastning på sener forårsaker cellene til å gli forbi hverandre på en skadelig måte. Dette manifesterer seg i celler og vev som en mangel på kollagen. Normalt bør cellene reagerer med fibroblastic hyperplasi, som i utgangspunktet fører til cellene for å gjenoppbygge kollagen. Over tid, kan disse cellene ikke erstatte deres tapt kollagen og gjennomgå fibroblastic hyperplasi fordi deres belastningen er for stor eller for konstant, og dette resulterer i kroniske skader og tendinose.

Hvordan behandle tendinose

Tendinose oftest oppstår etter en skade når den skadede senen ikke er lov til å gro skikkelig. Forebygging, ved å tillate tilstrekkelig helbredende tid, er ideelt. Noen ganger føler du fine, imidlertid, og anta at skaden har gått sin gang og helbredet, bare for å senere oppdage at du var for tidlig og degenerasjon av senen skjer - tendinose.

Bruksanvisning

Behandling tendinose

Hvil senen. Siden du har å gjøre med betennelse, behandle tilstanden som du ville (eller bør ha) en ny skade. Bruk is.

Fortsett øvelse for å styrke når betennelsen er nede. Begynn sakte, bygge opp. Ikke skatt på skadde felles ved working det, enten ved lengden på treningsøkten, eller ved bruk av for høye vekter. Du kan ikke umiddelbart gjenoppta trening på vanlig nivå. Tenk at uansett sport eller trening rutine du følger kan være for aggressiv for leddene.
Hvis skaden ikke var sportsrelatert, eller du normalt ikke trener, du fortsatt trenger å utvikle en skånsom øvelse rutine for å styrke den skadde felles. Hadde det vært sterkere, det kan ikke ha blitt skadet.

Prøv konvensjonelle medisinske behandlinger. Vanlige behandlinger inkluderer steroid skudd i det skadde området, en kortsiktig løsning som har en tendens til å miste effektiviteten dersom det brukes i en lengre periode. Legen din kan foreslå kirurgi hvis tendinose vedvarer, men det er en siste utvei, så det er ikke alltid vellykket.

•  Vurder naturlige eller alternative behandlinger som er ikke-invasiv og har få eller ingen bivirkninger. Du kan alltid velge kirurgi senere - men operasjonen kan ikke omgjøres, selv om det ikke er vellykket.
Prøv akupunktur. Akupunktur fungerer ikke bare for smertelindring, men også for å fremskynde healing og har gitt positive resultater i behandling tendinose. Akupunktur utgivelser endorfiner, som er nøkkelen i helbredelsesprosessen.
Ha en massasje for å hjelpe strekke og slappe av senen og rundt muskelområdet.
Se inn prolotherapy, som stimulerer veksten av nye ligament vev.

Tips og advarsler

  • Bruk tannregulering bare som nødvendig. Stole på en spenne hele tiden betyr at du ikke bruker kroppens egen styrke. Muskler og sener vil, over tid, svekke eller atrofi for manglende bruk. Følg legens ordre om hvor lenge å bruke seler og husk at noen sårhet er naturlig under healing og styrke prosessen.

Hva er årsakene til supraspinatus Tear?

Hva er årsakene til supraspinatus Tear?


Supraspinatus sene ligger over toppen av skulderen og kobles til humerus eller arm ben. Det er den største av fire muskler og sener som danner rotator cuff, som gir alle bevegelser i skulderen. Tårer i dette området kan være forårsaket av en rekke forhold eller skader.

Betydning

Sjansen for rotator cuff tårer, inkludert de i supraspinatus senen, øker når en person når alder 40 og utover. The American Academy of Orthopaedic Surgeons sier de fleste rotator cuff tårer er forårsaket av degenerasjon av senen. Tårer av denne art er mer sannsynlig å skje i den dominerende arm.

Funksjon

En supraspinatus sene rive kan være forårsaket av en anslagsskulderen, som oppstår når den sene blir betente og ikke kan bevege seg på riktig måte mellom skulderen og ermet bein. Et bein anspore kan være til stede med denne tilstanden også. Folk som ikke klarer å hvile eller behandle en skulder impingement kan ende opp med å rive det.

Effekter

En person med senebetennelse kan ende opp med å rive sin supraspinatus senen hvis han ikke skal behandle det med hvile, anti-inflammatoriske medisiner og is, ifølge artikkelen "Rotator Cuff Injury" på Mayoclinic.com. Idrettsutøvere som baseball-spillere som bruker en masse halvstikk kastebevegelser er også utsatt for disse typer tårer.

Ulykker

En person i alle aldre kan rive henne supraspinatus senen hvis hun faller eller blir involvert i en bilulykke. Frakturer i rotatorcuffen området kan oppstå i disse typer skader også.

Løfte

Folk som løfter vekter eller løfte gjenstander overhead kontinuerlig på en jobb kan rive en supraspinatus senen. Personer med dårlig holdning eller svake skuldermuskulaturen er spesielt sårbare for en løfterelatert tåre.

Hva er behandlingen for Distal supraspinatus?

Hva er behandlingen for Distal supraspinatus?


Den distale supraspinatus senen, som forbinder skulderen sin supraspinatus muskel til overarmen via rotator cuff, kan lide en rekke vanlige skader, de fleste som inkluderer noen form for senebetennelse (stamme), impingement (kompresjon / rubbing av senen mellom arm og skulder bein) eller rotator cuff tåre.

Kulde og Varme

Ved begynnende smerte, kan is anvendes på skulderen for å redusere betennelse og hevelse. Alternerende is med en varmekilde anses valgfri, selv om anvendelse av varme bidrar til å øke sirkulasjonen som har blitt bremset av kulden.

Rest / Immobilisering

Resten kan være den viktigste formen for behandling for skadde supraspinatus sener og muskler. Mange om ikke de fleste av de aktive mennesker som lider mindre rotator cuff skader forverre skadene ved å returnere til full bruk av felles før senen har hatt nok tid til å gro.

Fysioterapi / rehabilitering

Ulike stretching og bevegelsesøvelser kan hjelpe en skadet distal supraspinatus senen gjenvinne styrke.

Injeksjon

Kortikosteroid injeksjoner er noen ganger brukt til å lindre leddgikt og anslags-relaterte symptomer.

Ultralyd Therapy

En mer eksperimentell tilnærming til rotator cuff behandling innebærer å bruke ultralyd for å minimere eller bryte ned begynnende arrvev samtidig rest elastisitet til et minimum ved å holde senen "jobber" på en passiv nivå under hvile.

Kirurgi

Yngre mennesker med sunne skulder muskler som lider en alvorlig eller full distal supraspinatus tåre kan søke kirurgisk reparasjon å gjenvinne full bruk av skulderen. Sunn sener er lettere å reparere kirurgisk enn eldre, eller som tidligere skadet vev, og kirurgi er mindre sannsynlighet for å være effektiv på en eldre pasient.

Hvordan kan et supraspinatus sene helbrede seg selv?

Hvordan kan et supraspinatus sene helbrede seg selv?


Supraspinatus sene er en av fire sener som danner rotatorkuff på toppen av armen og benet skulderleddet. Noen ganger, supraspinatus senen, som ligger under skulderbladet, kan bli betent (senebetennelse), noe som gjør det vanskelig å passere komfortabelt mellom bein. De supraspinatus kan helbrede seg selv til slutt med riktig behandling.

Betydning

Uten riktig behandling, risikerer en person en alvorlig river av supraspinatus senen, noe som kan kreve kirurgi. For å unngå en alvorlig rift, begynner behandlingen vanligvis med resten. En skulder kan bidra til å spenne immobilisere skulderen og forhindre ytterligere skade, i henhold til SportsInjuryClinic.com.

Typer behandling

Isposer bør påføres ved 15-minutters intervaller i løpet av de første 48 timene. Du bør bruke ispose direkte på skaden hver time hele dagen.

Andre typer behandling

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproxen kan bidra til å redusere betennelse og hevelse i supraspinatus senen. Disse medikamentene kan brukes hver 4-6 timer etter behov.

Effekter av Exercise

Etter betennelser og smerter har stilnet, stretching og styrketrening kan bidra til å øke fleksibilitet og stabilitet i rotatorcuffen og supraspinatus senen. Over tid vil de supraspinatus ikke lenger kommer i klem mellom arm og skulder bein. Det vil gradvis leges på egen hånd.

Time Frame

Tiden det tar for en supraspinatus tåre eller senebetennelse å helbrede er svært betinget av en persons alder, alvorlighetsgraden av betennelse eller rive og omfanget av deres behandling. Vanligvis kan en supraspinatus senen bli fullstendig helbredet i løpet av to til 12 uker.

Definisjon av tendinose

Definisjon av tendinose


Tendinose er en medisinsk tilstand som oppstår når senen begynner å svekkes. Denne forverringen skjer når en skadet sene unnlater å gro skikkelig. Det påvirker vanligvis middelaldrende og eldre mennesker. Det kan også påvirke unge mennesker som trener kraftig, eller personer som utfører repeterende bevegelser på arbeidsplassen.

Utvikling av tendinose

Hvis du skader en sene på grunn av repeterende bevegelser på jobb eller under fysisk aktivitet, kan du utvikle tendinose. Hvis tegnet senen er ikke tillatt å gro skikkelig, kan tendinose utvikle.

Tendinose Symptomer

Symptomer på tendinose inkluderer smerte når du flytter kroppsdel ​​plaget med tendinose. Andre symptomer er stivhet, hevelse, rødhet, eller en vond klump. Huden kan føles varm å ta på også.

Behandling tendinose Av Needling eller Poking

Leger kan behandle tendinose ved å stikke en nål inn i sene eller poking senen ulike tider for å gjøre det blø. Dette oppmuntrer sene til å gro.

Behandling tendinose Gjennom Blood injeksjoner

Leger kan velge å ta blod fra armen og injisere den i senen. Dette kan stimulere heling eller veksten av en ny sene.

Behandling ved injeksjon av Plasma Rik på Blodplater

Legen din kan bestemme seg for å ta blod fra armen og ta blodplater fra plasma. Legen bruker deretter en nål til å injisere plasma til skadet sene. Denne fremgangsmåten hjelper senen vokse.

Hva er moderat supraspinatus tendinitt?

Supraspinatus tendinitt er en skeletomuscular tilstand som påvirker skulderen. Det er den vanligste skulder sykdom for personer i alderen 25 til 50.

Årsaker

Årsaker til supraspinatus tendinitt inkluderer repetitive bevegelser i skulderen, spesielt overhand bevegelser som i tennis eller kaste en baseball eller fotball. I om lag 30 prosent av tilfellene, er det et resultat av direkte traume.

Symptomer

Symptomer på supraspinatus tendinitt starter med generell skuldersmerter, som generelt blir sterkere når du beveger armen sidelengs eller opp og over hodet. Smerte øker over tid dersom behandling ikke er tatt.

Diagnose

Diagnosen er vanligvis laget gjennom en fysisk undersøkelse, og en MR kan gjennomføres på skulderen for å bekrefte diagnosen og utelukke lignende forhold, som for eksempel impingement syndrom.

Behandling

Anti-inflammatoriske medisiner, kortison injeksjoner og range-of-motion øvelser er de vanligste konservative behandlinger for supraspinatus tendinitt. Kirurgi blir vanligvis ikke utført, med mindre det er ekstrem skade på sener eller en langvarig svikt i konservativ behandling.

Prognose

De fleste pasientene som er berørt av supraspinatus tendinitt blir helt friske etter konservativ behandling, og pasienter som velger kirurgiske inngrep har også en utmerket sjanse til å vende tilbake til full, uhindret styrke.

Supraspinatus Repair & Rehabilitering

Supraspinatus Repair & Rehabilitering


Ortopediske kirurger behandle tårer av supraspinatus, også kjent som rotator cuff tårer. Pasientene vil lære om deres spesifikke tilstand og behandlingstilbud på tidspunktet for evalueringen. Rotator cuff tårer er en vanlig årsak til skuldersmerter.

Indikasjoner for reparasjon

Ifølge Wheeless Ortopedi, symptomer på en rotator cuff tåre inkluderer smerte og tap av funksjon av skulderen. Kirurgi er indisert hvis pasienten har sviktet andre konservative tiltak som for eksempel et kurs av anti-inflammatoriske og fysioterapi. Pasienten bør ha full passiv bevegelsesområdet ved tidspunktet for kirurgi. Pasienten trenger hele spekteret av bevegelse fordi limet capsulitis, eller "frossen skulder" er en kontraindikasjon for rotator cuff kirurgi. Hvis en kirurg ikke kan få full bevegelse passivt, vil han ikke være i stand til å utføre operasjonen.

Supraspinatus muligheter for reparasjoner

De tre alternativene for rotator cuff reparasjon er artroskopi, mini-open reparasjon og åpen reparasjon. Artroskopisk reparasjon krever en dyktig kirurg, men resulterer i bare små snitt. Åpen reparasjon omfatter et innsnitt mer enn 5 cm i lengde, men vanligvis har gode resultater. The mini-open reparasjon kombinerer en artroskopi med et mindre snitt for reparasjonen.

Rehabilitering

Uansett snitt type, rotator cuff reparasjoner kreve seks til tolv måneder før full styrke og funksjon er gjenopprettet. Rehabilitering gjennomføres i etapper med bruk av en slynge i de første ukene etter operasjonen, etterfulgt av milde bevegelsesøvelser og til slutt styrke.

Tendinose Healing

Tendinose er også kjent som kronisk senebetennelse, en betennelse som fører til en nedbryting av sener (fibre som forbinder muskelen til beinet) og vedvarende smerter. Mange standard og alternative kosttilskudd og behandlingsmetoder er tilgjengelige for deg å bidra til å behandle tilstanden. Arbeide med helsepersonell med erfaring i behandling av denne kronisk tilstand kan være en fin måte å utforme en effektiv langsiktig behandlingsregime som integrerer flere strategier

Standard narkotika

NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler), enten i over-the-counter eller reseptbelagte styrke, kan lette smerter og betennelser.

Lidokain injeksjoner behandle smerte og inflammasjon. Dette kan også brukes lokalt for å skape en lammende følelse som blokkerer smerte.

Kortikosteroider gi hurtigvirkende lindring av smerter og betennelser. Gjentatte injeksjoner kan svekke senen. En alternativ prosess, iontoforese, trekker topikalt steroid kremer inn i huden gjennom en mild elektrisk strøm.

Felles terapeutiske behandlinger

Massasje kan løsne trange områder og gi smertelindring. Fleksibilitet og styrke øvelser sammen med fysioterapi kan forbedre spekter av bevegelser og øke muskel-sene enhetens evne til å absorbere mer kraft. Ultralyd benytter høyfrekvent lyd for å varme områder av kroppen og øker blodtilførsel. Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) bruker strøm til å lindre smerte.

Kosttilskudd

Vitaminene A, C og E fremme helbredelse og redusere betennelse. Ta internasjonale enheter 15.000 daglig, 250-500 milligram to ganger daglig, og 1000 til 1500 internasjonale enheter 1-3 ganger daglig henholdsvis. Essensielle fettsyrer, som de fant i fiskeolje eller nattlysolje, redusere betennelse; ta fra 400 til 800 milligram daglig. Kalsium og magnesium fremmer helbredelse av bindevev og muskler. Ta henholdsvis daglig 1500 milligram og 750 milligram.

Urte og homeopathic behandlinger

Følgende urter alle handle på betennelser og smerte. Bromelain, 250-750 milligram tre ganger daglig mellom måltidene. reduserer hevelser. Ta curcumin, 200 til 400 milligram tre ganger om dagen, mellom måltider. White willow te inneholder salicin, en tilsvarende del av aspirin. Bruk 2-3 teskjeer i vann og drikke tre ganger om dagen. Unngå denne behandlingen hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre eller ta blodfortynnende medisiner. Drikk tre kopper lakris te daglig, men unngå denne urten hvis du har høyt blodtrykk eller hjertesvikt.

Aktuelt homøopatiske midler for denne tilstanden omfatter arnica krem, calendula officinalis, hammelis virginiana, Aconitum napellus, og belladonna. Du kan bruke tre til seks ganger om dagen.

Interne rettsmidler bør tas som anvist på etiketten. Byronia behandler smerter som forverres i kulde og forbedrer med varme. Phytolacca behandler smerter som føles verre i varmen. Rhus Gift er best for tendonosis som føles verre i morgen. Rhododendron er mest effektiv når barometrisk trykkendringer i været forverre symptomene.

Hva er en supraspinatus Tear?

Hva er en supraspinatus Tear?


Supraspinatus er en av de fire store sener og muskler som utgjør rotator cuff i skulderen. Denne senen kan noen ganger bli betent og rive fra overforbruk eller et fall. Følgelig er enten behandling eller kirurgi vanligvis nødvendig for å reparere sener.

Identifikasjon

Supraspinatus strekker seg over toppen av skulderblad og festes til toppen av humerus eller øvre arm ben. En tåre kan resultere i alvorlig smerte når du løfter armen opp til siden eller hvis du forsøker å kaste en baseball, ifølge artikkelen "Betennelse i supraspinatus sene" på Sports Injury Clinic.com.

Typer Symptomer

En person med en supraspinatus tåre kan noen ganger føler en rivende følelse når skulderen er først skadet. Hvis ikke, de vanligvis har begrenset bevegelse i deres berørte skulderen og, til tider, lider av alvorlige muskelspasmer. Det kan også være vanskelig å løfte en arm i det hele tatt uten assistanse.

Behandling

En lege vil vanligvis undersøke en persons rotator cuff å avgjøre om et individ trenger kirurgi. Hvis ikke, kan tårer leges over tid med riktig restitusjon, flere dager med is behandling, varme og anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller acetylsalisylsyre.

Effekten av trening

Når første betennelser og smerte har stilnet, kan trening bidra til å øke mobilitet og styrke i supraspinatus senen og rotator cuff. Dette kan øke stabiliteten i skulderen og avlaste presset på supraspinatus senen.

Time Frame

Hvis kirurgi er nødvendig, vil legene normalt gjennomføre enten artroskopisk eller en mer åpen kirurgi, avhengig av omfanget av revet supraspinatus senen. Det vil normalt ta en person fire til seks måneder å fullt igjen fra denne type kirurgi.

Tendinose Symptomer

Tendinose er ofte forveksles med senebetennelse, en lignende, men egen tilstand. Tendinose er en kronisk skade på sener forårsaket av repeterende bevegelser. Smerter og svie kan signal tendinose. Jo tidligere du behandle denne tilstanden, jo raskere du kan gjenopprette.

Tendinose vs. tendinitt

De fleste sene skader er faktisk tendinose, ikke senebetennelse. Senebetennelse er en storstilt skade med betennelse. Betennelse er ikke forbundet med tendinose. Tendinose er forårsaket av repeterende bevegelser som skader sener. Den opprinnelige skade på senen har aldri en sjanse til å helbrede, og siden bevegelsen som forårsaker skaden gjentas, oppstår flere skader. Akkumulering av disse småskala skader resulterer i tendinose.

Repetivive belastningsskader

Belastningsskader, eller RSI, inkluderer carpal tunnel syndrom og andre lidelser, samt tendinose. Som navnet antyder, er disse skadene forårsaket av repeterende bevegelser som sliter på og skade kroppen, for eksempel bevegelser som kreves for arbeid eller brukes i idrett. Noen yrker som har økt risiko for kroniske seneskader inkluderer montering linjearbeidere, post sorterere, programmerere, forfattere, retts opptakere, dataregistrering prosessorer, tegnspråktolker, kasser, profesjonelle idrettsutøvere og musikere, ifølge nettstedet www.tendinosis.org .

Årsaker og symptomer

Den viktigste årsaken til RSI, inkludert tendinose, presser kroppen forbi sin evne til å helbrede. Visse faktorer gjør det mer sannsynlig at en person vil utvikle tendinose: ikke ta pauser når du utfører repetitive bevegelser; ergonomi, slik som posisjonen til maskinen i forhold til stolen; din generelle kondisjon og din alder; hvor lenge du venter før du får medisinsk hjelp; kvaliteten på medisinsk hjelp mottatt, og din genetiske makeup. Kvinner er mer sannsynlig å få denne tilstanden enn menn.
Tendinose oftest streik i hånd, håndledd, underarm, albue, skulder, kne og hæl. Symptomene er smerter, svie, stikking, verkende og ømhet ved berøring.

Behandling

Når du er avhengig av en jobb som krever repeterende bevegelser, kan det være utfordrende å få diagnosen tendinose eller annen RSI. Det er viktig, men at du forfølge behandling så snart som mulig, for tidlig behandling forbedrer muligheten for full gjenoppretting. Recovery er aldri så rask som en person ønsker, men. Du trenger hvile, fysioterapi og en endring i arbeidsvaner for å helbrede.
En ergoterapeut kan hjelpe deg å gjøre justeringer i måten du utfører arbeidet ditt så det er mindre stressende for din body.To helbrede fra PC-relaterte skader, gode arbeidsstillinger og skrivevaner er et must.
.

Andre behandlinger

Andre behandlinger for tendinose inkluderer Sonocur shockwave terapi, som er ultralyd bølger levert til den skadde området; isen for smerte; bukseseler og andre støtter, og kirurgi. Kirurgi bør betraktes som en siste utvei, for noen pasienter finner seg opplever mer smerte etter operasjonen enn før. Kortison injeksjoner, også bør gjøres med forsiktighet, fordi gjentatte kortison behandlinger kan forårsake vevsskade. Kortison kan lindre smerte, men kan ikke fremme helbredelse av tendinose i det lange løp.
Fremtidige behandlingstilbud kan omfatte lokal injeksjon av stamceller, manipulere vekstfaktorer, og genterapi.

Hva er en Fissur av Distal supraspinatus?

Hva er en Fissur av Distal supraspinatus?


Den distale supraspinatus senen forbinder skulderen sin supraspinatus muskel til armen og danner en del av rotator cuff, en gruppe av muskler og sener som stabiliserer skulderen. En sprekk i distale supraspinatus er mer kjent som en rotator cuff tåre.

Typer

Det finnes to typer av rotator cuff tårer: delhuds tårer og full tykkelse tårer. Ifølge University of Washingtons Department of Ortopedi og Sports Medicine, er distal supraspinatus senen mest utsatt for full tykkelse tårer.

Årsaker

Rotator cuff tårer kan være forårsaket av overanstrengelse eller skade som følge av misbruk, ulykker eller atletisk overforbruk. De kan også være et resultat av pre-eksisterende forhold, dårlig helse eller alder.

Symptomer

Symptomer på en revet rotator cuff kan inneholde skarpe smerter ved skade, begrenset utvalg av bevegelse, smerte med arm og / eller skulder bevegelse og arm og / skulder svakhet. Personer som lider en revet rotator cuff kan også føle en følelse av friksjon eller "sliping" på skulderen eller opplever ubehag i ulike sovestillinger.

Betydning

Rotator cuff tårer begrense skuld naturlige utvalg av bevegelse, forårsake smerte i bevegelse, og generelt fortsette å bli verre hvis venstre ubehandlet.

Behandling

Utover smertebehandling, medisinering hadde begrenset evne til å bidra til å helbrede en revet rotator cuff. Immobilzation, rehabilitering og tøyningsøvelser er ofte foreskrevet for mindre eller delvis tårer, mens mer-alvorlige tårer kan kreve kirurgi.

Supraspinatus Exercise Treatment

Supraspinatus er en av fire muskler som strekker seg inn i skulderleddet for å danne rotator cuff. Det ligger over scapula (skulderbladet) og kjører mellom humerus (overarmsbenet) og acromiom (fremtredende del av scapula). Supraspinatus senebetennelse (betennelse i sene) kan oppstå fra overforbruk av skulderen slik som repeterende bevegelser på jobben, løfte vekter eller spille sport. Supraspinatus øvelser er utformet for å holde supraspinatus og rotator cuff fleksibel. Trening kan også styrke den helbredende prosessen med supraspinatus senebetennelse.

Om Øvelser

Utføre visse øvelser for supraspinatus muskler og sener vil øke blodtilførselen til området, som bringer oksygen og næringsstoffer som er nødvendig for helbredelse. Det er to typer oppgaver: stretching og styrketrening. Tøyningsøvelser er nødvendig for å hjelpe deg med å få bevegelse i skulderen etter den første betennelsen har sunket litt (etter hvile og is behandling). Bygge styrke i skulder og tilstøtende muskler vil ta presset av supraspinatus senen og bidra til å stabilisere skulderleddet.

Tøyningsøvelser

Tøyningsøvelser kan utføres hver dag. De bør også utføres før du gjør noe styrketrening. Med mindre annet er spesifisert, gjør 13 sett (antall ganger for å gjenta øvelsen) og 10 repetisjoner av hver øvelse.

Vegg engler:
Stå ca 6 inches fra en vegg, lene seg tilbake og plassere hodet, rumpe, rygg og begge skulderbladene mot veggen. Med armene på hver side, bøye dem på 90 grader og sakte skyve dem opp på veggen før de er overhead. Senk dem til begge overarmene er parallelle med gulvet. Gjenta bevegelsen og utføre anbefalt antall repetisjoner og sett. Du bør oppleve en brennende følelse mellom skulderbladene som du utfører denne øvelsen.

Bent-over-vindmøller:
Bøy i midjen og henge den berørte armen løst over gulvet. Sakte begynner å bevege armen i en sirkel i mot bevegelse. Fortsett å bevege armen på denne måten i et minutt, deretter flytte den med urviseren. Slapp av og gjenta opp til tre ganger.

Styrketrening

Utføre disse øvelsene to til tre dager per uke. Disse øvelsene vil rive ned flere muskelfibre, slik at de vil trenge mer tid for å komme seg.

Supraspinatus hever:
Grab et par lette manualer mens du sitter på en benk eller stol. Hold manualer på hver side og slå begge tomlene innover mot lårene. Sakte løfter begge manualer opp foran deg på ikke mer enn en 60-graders vinkel, og senk dem ned igjen. Gjenta til du har gjort 3 sett på 10 repetisjoner.

Statisk lateral rotasjon:
Knyt en strikk til døren. Ta tak i andre enden. Med albuen bøyd i 90 grader og armen presset mot din side, trekker strikken ved å bevege hånden og underarmen utover på ca 45 grader. Ta armen tilbake og gjenta som angitt ovenfor. Du kan også bruke en manual for denne øvelsen. Dumbbell vil legge press nedover på supraspinatus og rotator cuff.

Hva er tendinose?

Tendinose (mer kjent som senebetennelse) er en tilstand der bindevev som forbinder muskler og bein blir skadet og betent. Selv om det er mest vanlig å finne i skulder, albuer og håndledd, kan tendinose oppstå hvor som helst i skjelett muskler og ledd i kroppen.

Symptomer

Det vanligste symptomet på tendinose er smerte. Vevet som kobler muskler til bein blir revet eller betent, noe som gjør det smertefullt å gå, flytte eller utvide armene ved albuen.

Trigger Finger

Finger er et begrep som gis til pasienter som har tendinose i leddene i fingrene; sener arr fra overforbruk og finger låses på plass, noe som gjør bevegelse vanskelig.

Behandlinger

Kortikosteroider er injisert inn i området av inflammasjon for å redusere svelling og smerte hos pasienter.

Kirurgi

For alvorlige tårer, noen leger foreskrive kirurgisk behandling. Kirurgi forbedrer tykkelsen av sene, og kan også minske smerten forbundet med tendinose.

Forebygging

Forebygging av tendinose innebærer trening og avslapning av felles område. Økt muskelmasse i området der sener blir oftere brukt kan bidra til å redusere trykket. Ergonomi på arbeidsplassen reduserer også unødvendig stress på senevevet.

Supraspinatus Healing

Supraspinatus muskel ligger oppå skulderbladene og festes med supraspinatus senen på humerus bein. Denne senen er en av fire involvert i rotatorkuff av skulderen. Rotator cuff er en kombinasjon av muskler og sener som holder overarmen i skulderleddet. Noen av disse delene kan bli betent, rift eller brudd på grunn av skade. Healing kan være langvarig og i noen tilfeller innebære kirurgisk reparasjon. (Se referanser 1)

Årsaker til Injury

Ifølge "Merck Manual of Medical Information," bestemte bevegelser kan bidra til supraspinatus skade. Disse inkluderer sport som involverer bevegelige armen over hodet gjentatte ganger, som pitching baller, løfte vekter og visse typer svømmeteknikk. Slike bevegelser gjøre toppen av armen ben gni mot sammenføyningen av skulderen og til slutt rives noen av de sene fiber. Hvis du holder opp eller overdrive disse handlingene, kan ekte tårer eller brudd skje. Amatører idrettsutøvere og helgesportsentusiaster er spesielt utsatt for dette problemet, siden de ofte ikke bruker nok tid på å bygge opp skulder- og arm muskler. Tunge fall eller bakover arm kronglete bevegelser er en annen medvirkende årsak.

Ikke-kirurgisk behandling og Healing

Fremgangsmåter for behandling avhenge av alvorlighetsgraden av tilstanden. Milde skader, spesielt de som involverer bare betennelse kan ha nytte av umiddelbar ising fulgt senere av varme kombinert med resten av den skadde armen. Senere øvelser som involverer ved hjelp av en elastisk snor festet til en fast gjenstand, og starter med den armen som holder den andre enden av ledningen ved side, underarmen parallelt med gulvet. Flytt armen først fremover, så bakover, deretter rotert bort fra brystet og til slutt tilbake over brystet. Dette kan styrke rotator cuff og hindre ytterligere skade mens senen problemet helbreder. Se en lege for noen vedvarende smerte.

Hvis de sene tårer, M. Cumpston i "Cochrane Database of Systematic anmeldelser" beskrev en narkotikabehandling i en meta-analyse artikkelen. Denne studien testet anvendelsen av aktuell glyseryl trintrate og funnet noen smertereduksjon hos noen pasienter med primær sideeffekt vesen hodepine. Studien konkluderte med det var nok bevis om de langsiktige fordeler og trengte ytterligere forskning.

Ifølge en august 2009 artikkel av E. Maman i "The Journal of Bone og Joint Surgery" ikke-kirurgisk behandling av parti tårer kan føre en reduksjon av rive i noen tilfeller, spesielt hvis pasienten er yngre enn seksti. Imidlertid 52 prosent av disse tårer økt. I tilfellet av full tykkelse tårer, atrofi av supraspinatus skjedde i 24 prosent av pasientene som ble undersøkt.

Kirurgisk behandling og Healing

Ifølge en artikkel av MJ DeFranco i november-desember 2007 utgaven av "Journal of skulder og albue kirurgi," kirurgi ved hjelp av artroskopisk metoder kan ha gode resultater. Imidlertid kan dårlig tilheling og re-tårer forekomme i en rekke tilfeller.

Night Splint som en kur for Achilles tendinose

Akillessene forbinder både hælen bein og leggmuskelen, som gjør det mulig for hele spekteret av foten bevegelse. Fysisk overanstrengelse av akillessenen kan være forårsaket av mange ting, men et brudd i akillessene resulterer i betennelser, smerter og sterkt redusert bevegelighet. Night splinter er slitt av dem som lider av Achilles tendinose, også kjent som senebetennelse, for å forbedre sene styrke. Iført natt splinter og hvile ankelen vil øke utvinningen tid for din akillessene.

Night Splint Bruk

Sett natt skinne på ankelen din før du går til sengs hver kveld. Night splinter i samsvar med hælen og har stroppene over leggen og foten for å feste skinne til hælen. Holde foten rett under søvn fører akillessene å forbli strukket. Dette fungerer akillessene og gjør at kroppen kan helbrede tendinose raskere. Polstret splinter også gi mer støtte under søvn, redusere ubehag forårsaket av flytting.

Boot splinter

Sett en boot splint på ved å skli foten gjennom både shin og fotstropper. Stram disse stropper for å feste bagasje natt splint mot hælen. En støvel splint fot padding holder foten i oppreist stilling, strekke ut akillessene. Løsne stroppene hvis splint blir ubehagelig tett mot ankelen. Du kan finne det behagelig å heve ankelen videre ved å plassere en pute under.

Dorsal splinter

Sett på en ryggskinne på samme måte som du legger på en boot splint. I motsetning til oppstart splinter, rygg splinter inneholder ingen hæl og bruke tyngre materiale for shin og ankel stropper. Dorsal splinter skape en oppadgående trekke bevegelse på tærne, strekker din akillessene enda mer. Igjen kan det være behagelig å heve ankelen videre med en pute.

Andre behandlingstilbud

Implementere andre livsstils og helse endringer for å lindre Achilles tendinose. Ta riktige doser av anti-inflammatoriske medisiner, som for eksempel Advil eller Motrin, for å lindre smerte og redusere hevelse assosiert med tendinose.
Følg RICE behandling for senebetennelse: hvile, is, kompresjon og høyde. Hvil ankel og være forsiktig så du ikke overanstrenger akillessene, som kan føre til ytterligere brudd. Hold ankelen komprimert med et ess bandasje. Hold en ispose mellom Ace bandasje og sokk. Ikke plasser en ispose i direkte kontakt med huden i lengre perioder av gangen. Hold benet hevet når du sitter eller legge seg med et teppe eller pute plassert under ankelen.

Planlegge en avtale med legen din eller legen hvis Achilles tendinose er alvorlig. Ekstreme tilfeller av Achilles tendinose kan kreve iført en støpt i flere uker og til og med kirurgi for noen.

Bøte for supraspinatus bursitt Med Impingement

Supraspinatus er en av fire muskler, hver med sener kobler dem til bein, som utgjør rotator cuff i skulderen. Supraspinatus bursitt oppstår når overflødig væske i bursa sac (som normalt hindrer friksjon mellom leddbrusk og bein) fører til hevelse (senebetennelse) av supraspinatus senen. Følgelig har sene problemer med å flytte mellom humerus (øvre arm ben) og acromion (knotten av skulderbladet) og blir klemt (impingement) under visse armbevegelser. Et middel eller ikke-kirurgisk behandling for dette ofte smertefull tilstand inkluderer vanligvis hvile, is, varme, massasje og visse øvelser.

Rest, Ice and Heat

Hvis du løfter vekter eller bruke dine skuldre mye på jobben, bør du hvile den berørte skulderen for et par dager. Dette vil hindre ytterligere hevelse i supraspinatus muskel. Det kan også hindre muskel fra å rive. I løpet av denne periode med hvile, is skulderen ved 20-minutters intervaller hver tredje til fjerde time. Ice vil lindre betennelser og smerte ved å redusere blod og lymfe strømme til supraspinatus muskel. Trykk en ispose direkte mot din smertefull skulder. Etter 48 timer, hvis betennelse, smerte og hevelse har stilnet, bruke varme for å fremme helbredelse blodstrømmen til det berørte området.

Medisiner

Du bør også ta ibuprofen eller naproxen å redusere supraspinatus bursitt med impingement. Disse anti-inflammatoriske medisiner er COX-2-hemmere som reduserer betennelse og smerter ved å begrense effektene av COX-2 enzymer, kroppens naturlige inflammatorisk respons på felles friksjon eller skader. Du Legen kan også foreskrive orale steroider eller gi deg en kortison skudd hvis smertene er mer alvorlig.

Massasje

Ifølge Brad Walker, 20-årig idrettsskader konsulent, på hans Thestretchinghandbook.com området, "massasje er en av de beste måtene å øke blodtilførselen til et skadet område, og selvfølgelig oksygen og næringsstoffer som går med det." Massasje reduserer også arrvev formasjon. Arrvev kan gjøre deg mer utsatt for fremtidige supraspinatus bursitt problemer.

Øvelser

Når første hevelsen avtar, stretching og styrke-building øvelse for rotator cuff, inkludert supraspinatus muskel, kan bidra til å lindre bursitt og skulder treff symptomer på dette området. Følgende er noen øvelser som kan hjelpe lindre noen av symptomene dine:

Lås hendene bak ryggen din. Sakte løft armene oppover, holde armene rett. Hold denne posisjonen i 15-20 sekunder, deretter slappe av. Gjør 03:57 repetisjoner. (For flere øvelser, se referanser 1 og 2 nedenfor.)

Trekk albuen mot brystet og hold denne posisjonen i 15-20 sekunder. Gjenta med den andre armen, da dette vil bidra til å forhindre eventuelle betennelser i at skulderen.

Ligge på siden på en benk med albuen bøyd i 90 grader. Plasser en lys dumbbell (eller bok) i hånden og løft den oppover mens du holder overarmen mot din side (som en forehand swing i tennis). Gjenta opptil 10 ganger.

Supraspinatus Betennelse Treatment

Supraspinatus Betennelse Treatment


Supraspinatus er en av fire muskler og sener som utgjør rotator cuff i skulderen, som kontrollerer skulderbevegelser. Mennesker, særlig de over 40, kan noen ganger utvikle senebetennelse, tendonopathy eller betennelse i supraspinatus området, som kan behandles med visse aktuell og medisinske behandlinger.

Betydning

Personer med supraspinatus betennelser og smerter bør stoppe all fysisk aktivitet i noen dager og hvile. Dette kan bidra til å hindre ytterligere forverring av sin tilstand. Slynger er ofte anbefalt for å forhindre plutselige bevegelser.

Typer behandling

Personer som lider av supraspinatus betennelse oppfordres til å bruke is i to eller tre dager, noe som kan bidra til å redusere den innledende betennelse og hevelse. Is skal anvendes flere ganger per dag ved 15 til 20 minutters intervaller, i henhold til Emedicinehealth.com.

Andre typer behandling

Anti-inflammatoriske medisiner som naproxen eller ibuprofen kan lindre supraspinatus betennelse. Leger kan foreskrive kortikosteroider eller en kortison skudd for å behandle mer alvorlige smerter.

Effekten av trening

Personer med supraspinatus senebetennelse eller betennelse bør gradvis begynne å utføre grunnleggende stretching og range-of-motion øvelser. Trening kan bidra til å øke fleksibilitet, mobilitet og styrke, som kan legge til stabilitet og lindre stress på supraspinatus senen.

Advarsel

Personer som utvikler supraspinatus betennelse er mer utsatt for gjentakende fakkel-ups. Dette problemet kan i stor grad unngås ved å strekke og trene på en jevnlig basis.