Digidexo.com

Slik Doner Ubrukte Reseptbelagte medisiner

Feil avhending av reseptbelagte legemidler kan føre til forurensning av det lokale grunnvann. For å unngå dette, har reseptbelagte stoffet repositories er etablert for å ta i uåpnede, ubrukte medisiner. Alle kan delta, men alle donasjoner blir kontrollert før de blir akseptert. Det er andre begrensninger også. I tillegg repositories hjelpe enkeltpersoner som ikke har råd medisiner ved å resirkulere dem. Mottakeren kan få legemidler for liten eller ingen kostnad. Her er hvordan du donere dine ubrukte reseptbelagte medisiner.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din statens Department of Health å finne et depot. Programmet er ikke jevnt fordelt over hele landet, slik at du kan ha til å gå for en stasjon for å få til depotet.

Samle dine medisiner og undersøke dem. Repositories kan ikke ta åpne medisiner. Sørg for at forseglingene på pakkene ikke blir tuklet med. Medisiner i resepter flasker kan ikke bli donert, men kan returneres til apoteket som foreskrevet dem for riktig avhending.

Samle noen dokumentasjon som fulgte med narkotika. De fleste resepter har en merkelapp på dem, som sier hvem de opprinnelig ble foreskrevet til. De som ikke gjør det må tas hensyn til. Depotet må kanskje bevis på at narkotika er din egen, foreskrevet til deg gjennom en lege. Et individ kan ikke donere medisiner fra institusjoner som fengsler og sykehjem ofte.

Kontroller utløpsdatoen. Denne datoen må være en gang i fremtiden. Utløpt narkotika godtas ikke.

Tips og advarsler

  • Legemidler foreskrevet gjennom kliniske studier samt andre eksperimentelle narkotika ikke er resirkulerbare. Returnere ubrukte deler av disse stoffene til apoteket eller legen som foreskrevet dem for riktig avhending.