Digidexo.com

Hva er fordelene med Ecdysterone?

Ecdysterone er en bodybuilding supplement som opprinnelig ble oppdaget i insekter. Tanken er at siden insekter proporsjonalt er langt sterkere for sin størrelse enn folk, finne stoff som gjør dette mulig kan tillate kroppsbyggere å oppleve sterkere muskelvekst.

Andre navn

Ecdysterone er kjent av mange andre navn. Disse inkluderer Ecdysten, ekdyson, isoinokosterone og 20-Beta-Hydroxyecdysterone. Alle disse navnene refererer til nøyaktig samme forbindelsen.

Muskelvekst

En positiv effekt tilskrives ecdysterone er muskelvekst når den brukes som en del av en bodybuilding supplement. Denne veksten skjer bare med en stor vektløfting program, men mange kroppsbyggere for å hevde å ha sett en positiv effekt mens du bruker dette tillegget.

Andre kroppslige fordeler

Mange andre fordeler er hevdet av Ecdysterone talsmenn. Noen av disse fordelene inkluderer økt leverfunksjon, økt hjernens funksjon, økt metabolisme og vedlikehold av sunne sukker.

Bivirkninger

Ecdysterone har ingen offentlig rapportert bivirkninger. Mens dette kan alltid endre seg over tid, har tidlige tester ikke vist noen alvorlige negative reaksjoner å bekymre seg.

Hvem kan bruke det?

Ecdysterone er godkjent for tenåringer på opp, menn og kvinner likt.

Virker det?

Noen kroppsbyggere sverger opp og ned av ecdysterone mens andre søppel det. Tidlige tester har vist minst en viss suksess med dette tillegget, men det er aldri en garanti det vil fungere for alle.