Digidexo.com

Sunn hudpleie for acne

Ta vare på huden din er den beste måten å behandle akne. En mild og regelmessig hud diett forbedrer tekstur og utseendet på huden din. Det er hjemmelaget behandlinger og kommersielle produkter tilgjengelig som du kan mikse og matche for å skape et sunt og effektivt program hudpleie program for akne. Mens det er ingen kur for akne, er det ting man kan gjøre for å redusere betennelse og fakkel-ups.

Rengjøring av Skin

Vask akne områder med en mild rensemelk som ikke irritere eller tørke ut huden. Skyll helt med lunkent. Ved hjelp av kaldt vann gjør porene synes mindre.

Toning Skin

Etter at ansiktet er ren, kan du bruke trollhassel eller en kommersiell toner for å fjerne alle spor av rengjøringsmiddel. En toner balanserer også pH-verdien av huden.

Peeling av huden

Døde hudceller på overflaten av huden tette porene og forårsake utbrudd. En exfoliant scrubs av det øverste laget av død hud og renser porene.

Ved hjelp av en maske

En maske dypt renser porene, strammer ansiktet og minimerer porene. Fullers jord er naturlig produkt som fungerer godt.

Tørking blemishes

Over-the-counter akne produkter som inneholder salisylsyre eller benzoyl peroxide bidra til å tørke ut og helbrede kviser. Sitronsaft og eple cider eddik også gjøre dette.

Redusere Scars

En ansiktskrem som inneholder glykolsyre kan redusere hud misfarging og akne arr. Vitamin E olje er kjent for å redusere arr.