Digidexo.com

Medisinske rettsmidler for Back & Disc Pain

Rygg og plate smerte kan være forårsaket av en rekke forhold. Legen må undersøke deg for å finne årsaken til din ryggsmerter. Kirurgi, smertestillende medikamenter eller fysioterapi er noen av de medisinske behandlinger som brukes for ryggsmerter og platen problemer. Tilbake kirurgi er kun brukt i alvorlige tilfeller av ryggsmerter forårsaket av en sprukket plate eller degenerative plate sykdom.

Pain Relief

Smertestillende medikamenter er tilgjengelig over disk, og med en resept fra lege. Diskuter smertestillende medikamenter som du vil bruke med legen din for å finne en passende smerte forvaltningsplanen. Varme og massasje terapi er andre veier å utforske for din ryggsmerter.

Heat terapi hjelper ryggsmerter forårsaket av muskel stammer ved å utvide blodårene i området. Dette øker blodsirkulasjonen i musklene og hjelper anstrengt tilbake føle seg bedre. Terapeutisk massasje forbedrer også sirkulasjonen til ømme muskler i ryggen. Disse behandlingene vil ikke hjelpe smerten av skive forhold, men de kan være gunstig for rygg belastning smerte.

Fysioterapi

Diskuter fysioterapi øvelser med legen din for å lindre smerten av en herniated plate eller andre ryggproblemer. Varme og kjøleelementer er tradisjonelt brukt for pasienter med skiveskader, men noen leger anbefaler bruk av stabiliseringsøvelser for å unngå operasjon. Disse øvelsene øke styrken i musklene rundt problemet platen og hindre ytterligere skade.

Bruk tøyningsøvelser for å øke omfanget av bevegelse under en muskelspenninger. En fysioterapeut kan vise deg den riktige måten å strekke ryggmuskulaturen og lindre smerte. Inkluder stretching, styrke og aerobic aktivitet i ditt treningsprogram for å forbedre tilstanden til ryggen din og lindrer smerte.

Kirurgi

Flere kirurgiske prosedyrer er tilgjengelige for å håndtere ryggsmerter. Kirurgi er vanligvis en siste utvei for å ryggsmerter og platen problemer. Din lidelse eller plate problemet kan være en degenerativ eller progressiv lidelse. Kirurgi kan fjerne en del av herniated plate som forårsaker smerte og irritasjon av nerver. Fusjons kirurgi kan anvendes for å gjøre ryggraden stabil eller for å redusere irritasjon forårsaket av et degenerert plate.

Kirurgi er et godt alternativ hvis du har utforsket andre metoder for å behandle smerter og ryggproblemer. Legene kan kreve deg til å prøve andre behandlingsformer først før du slår til kirurgi for å rette problemet. Diskuter din ryggsmerter med legen for å finne ut om kirurgi er det riktige valget for deg.