Digidexo.com

Hvordan få Cozy i Bed

Hvordan få Cozy i Bed


Nøkkelen til å få en god natts søvn er å sørge for at sengen som du sover i er koselig og behagelig. Du vil at seng for å være en varm og innbydende sted som inviterer deg til å krype inn i det og ønsker deg velkommen hjem når den dagen kommer til en slutt.

Bruksanvisning

•  Bytt ut madrassen hvis det er mer enn 10 år gammel. Den gjennomsnittlige madrass varer i rundt 10 år. Etter at det begynner å bryte ned og ikke mengden av oppmerksomhet kan gjøre det behagelig igjen.

Velg riktig størrelse madrass å gjøre deg koselig. En madrass som er for små fører til følelse overfylt; hvis det er for stort kan du føler tapt inne i seng med for mye plass. La seg ned på sengen og strekker begge armene ut til siden. Der fingertuppene utvide til er den ideelle størrelsen for deg. Hvis du har en partner i senga, bør dere begge være i stand til å utvide armene.

Sett en komfortabel madrass pad på toppen av madrassen. For ekstra komfort, bør du vurdere å sette et skum pad på madrassen under utstyrt mattress pad. Sørg for å sette en madrass pad med dype nok sider til å hekte fast over madrassen slik at den ikke pop off og skape ubehagelig bunter under din ark.

Velg riktig ark for sesongen. Om vinteren flanell eller silke ark er best. Flanell ark får ikke kalde som bomull gjør, og silke gjør en god jobb med å reflektere kroppsvarme for en koselig, varm vinter seng. I sommer, hold deg til bomull eller bomull blander for de kuleste ark.

Legg til et varmt teppe eller dyne i vintermånedene. Down er en fantastisk vinter teppe fordi det er varmt, men er lett, slik at du ikke føler deg vektet ned når du krype under det.

Figur ut hva slags puter som er mest behagelig for deg. Noen mennesker sover best med faste puter, mens andre føler det mest koselige med fjær puter som er i samsvar med formen på sitt hode og nakke. Det finnes også minne skum puter. Prøve ut noen forskjellige dem, og velge de du liker best. Vurder å legge noen ekstra puter for å gjøre sengen koselig.

Tips og advarsler

  • Ta en utstoppa dyr til sengs, slik at du kan krype opp med det og føler koselig.
  • Hvis du har kjæledyr, kan det være lurt å invitere dem til å få koselig i sengen med deg. Dette er ikke en god idé, men hvis du har allergier eller hvis du trenger å bekymre deg om lopper og flått.
  • Sengetøy må vaskes med jevne mellomrom. Rengjøring sengen kan føre til bedre søvn fordi det kutter ned på antall allergener, støv og støvmidd. Det er også en god idé å støvsuge madrassen med endringen av hver sesong. Vacuum ene siden, deretter snu det og støvsuge den andre siden.