Digidexo.com

Hvordan Magnetic Tilbake Belter arbeid?

Hvordan Magnetic Tilbake Belter arbeid?


Ryggsmerter resultater fra en feil i nervesystemet og er vanligvis et resultat av skade eller en arthritic tilstand. Nasjonalt Senter for gratis og alternativ medisin sier at magneter har en historie med vellykket behandling av smerte.

Magnetisk terapi

Kroppen din sender smerte impulser til hjernen, og de reiser på positivt ladede ioner. Magnetisk terapi er en ikke-kirurgisk behandling som bruker negativt ladede magneter til å blokkere positivt ladet smerte impuls fra å nå hjernen. Magnetene kan være i en back belte og dekke sår området av ryggen.

Tilbake Belter

Effektiviteten av terapi forbedrer magnetisk med konsistent behandling. Hvis ryggsmerter er fra en genetisk tilstand eller leddgikt, smerten sannsynligvis ikke vil opphøre umiddelbart. Men hvis du bærer tilbake beltet når det er mulig, magnetisk terapi konsekvent behandler området og blokkerer smerte.

Forsiktig

Hvis du har en innebygd elektromedisinsk mekanisme eller er gravid, må du ikke bruke magnetisk terapi. I tillegg, i minst to uker etter å ha en kortison skutt, unngå å sette magneter over området der du hadde skutt. Dekk aldri en blødning eller åpne snitt med en magnet.