Digidexo.com

Hvordan virker den Medical Alert System Work?

Hva er en medisinsk Alert System?

Det finnes dusinvis av medisinske varsling systemer. Ulike private selskaper tilbyr samme tjeneste: evnen til å ringe akuttmedisinsk tjenester som politi, brannvesen eller ambulanse, i tilfelle av en medisinsk nødsituasjon i hjemmet ditt.
Systemet er en enhet enten i hjemmet eller bæres rundt halsen eller håndleddet som inneholder en knapp som kan trykkes i en nødsituasjon.

Hvordan virker den Medical Alert System Work?

Når du trykker på knappen på enheten, er en samtale ringt til tjenesten du har leid. En Vakthavende vil ringe deg tilbake over en intercom system for å lære hva slags hjelp du trenger. For eksempel, hvis du trenger en paramedic, tjenesten vil ta kontakt med det lokale brannvesenet for å gå til ditt hjem.

Hvilke konkrete tjenester leveres?

Lignende tjenester leveres av hvert selskap som driver en medisinsk advarsel tjeneste. Noen selskaper vil også tillate deg å bli kontaktet hvis du glemmer å ta medisinen.
Noen av tjenestene også utvide til personlig sikkerhet. For eksempel bør du frykter en inntrenger har oppgitt hjemme, kan du varsle tjenesten å tilkalle politiet hjem til deg.