Digidexo.com

Sunn Food Diet Meny

Innlemme sunn mat i kostholdet ditt ikke bare nærer kroppen din, men også fremmer bedre mental velvære. Sukker, kan bearbeidet mat og fett føre en person følelsen svak og deprimert. Ved å spise riktig type mat som holder blodsukkeret fra varierende, kan du opprettholde nok energi til å komme deg gjennom dagen. Sjekk ut noen av disse forslagene for sunn mat menyer og plukke ut hva som er riktig for deg.

Frokost

Ifølge en studie utført av Journal of American College Nutrition, folk som spiste en fjerdedel av sin dagens kalori tildeling konsumert mindre karbohydrater og fett i løpet av dagen. Ikke bare kan du gå ned i vekt ved å spise en skikkelig frokost, men du kan opprettholde din figur. Spis en godt avrundet frokost med eggehvite omelett, en frukt og en skive grov toast. Andre frokost valgene inkluderer yoghurt parfaits med kalkun pølse, skinkepai med grønnsaker eller tofu forvrenges med svarte bønner. Avkall sukkerholdige desserter på frokoster, fordi de vil føre til at blodsukkeret til å dyppe midt på dagen.

Snacks

Sport science pioner, Dr. Fred Hatfield, anbefaler å spise fem måltider om dagen for å kontrollere blodsukker og insulin nivåer. Dette kan virke vanskelig for de som leder en on-the-go livsstil, men det er mange snacks som er lett å pakke og ta med deg. Små poser med trail mix kan lagres i bilen og spist to timer før lunsj eller to timer før middag. Hummus og skiver grønnsaker, streng ost og epleskiver og peanøttsmør er også lett å ta. Hvis du er hjemme, steke opp tre eggehviter for et måltid som er mindre enn 100 kalorier.

Lunsj

Lunsjtid er undergangen for mange slankere plaget med begrenset alternativer. Pack lunsjer hvete tortilla wraps med rød paprika, feta ost, hummus og spirer. Glem kremet salatdressinger. Dressinger som ranch, blå ost og tusen øya har så mange kalorier som fast food hamburgere. I stedet blande balsamicoeddik med extra virgin olivenolje, Dijon sennep, hakket hvitløk og en dash av Tabasco. Du kan gjøre en hel hvete pizza hjemme og ta i skiver å arbeide for å varme opp. Prøv å bruke geitost og masse grønnsaker som pålegg.

Middag

Folk har en tendens til å overspise på dinner på grunn av stress, feil spising i løpet av dagen eller dårlig måltid valg. Få din shopping gjort på en dag i løpet av uken for å unngå dagligvare fristelser. Lag en deilig suppe og koble den med spinat salater eller cous cous. Du kan velge å fylle supper som kylling tortilla suppe, Manhattan blåskjellsuppe eller kylling chili. Nyt din favoritt marinara saus med fullkornspasta. Lag din egen sunn burrito ved å bruke brun ris, kylling, svarte bønner og lite fett mozzarella ost. Finn en god salsa oppskrift og lage din egen til toppen på eggeretter, supper, salater og magre kjøttretter. Kom opp med retter på egen hånd og gjøre opp din egen personlige kokebok. Det vil være en stor ting å dele med andre mennesker og gi deg flere ideer for fremtiden.