Digidexo.com

Halsbrann & Reflux Remedy

Halsbrann eller reflux er en tilstand der syre fra magesekken kommer inn i spiserøret. Slimhinnen i spiserøret kan ikke håndtere store mengder syre, og når syre kommer inn i spiserøret det fører til en brennende følelse. Det finnes en rekke forskjellige behandlinger, inkludert medisin, livsstil modifikasjoner og alternative terapier, som kan brukes for å behandle halsbrann og tilbakeløpskjøling.

Medisinering

Det er tre hovedtyper av medikamenter som brukes ved behandling av halsbrann: antacida, H2-reseptorantagonister og protonpumpehemmere.

Antacida er generelt over-the-counter narkotika (som rolaids) som gir umiddelbar lindring. Når tatt før eller umiddelbart etter et måltid, de begrense mengden syre i magesekken produserer. De er egnet til behandling av sporadisk halsbrann og lettelsen er ikke langvarig.

H2-reseptorantagonister gi mer varig lettelse (ca 6 timer med syreblokkerende, i motsetning til de to eller tre timer standard med syrenøytraliserende), men ikke begynne å jobbe så raskt. Over-the-counter H2-reseptorantagonister inkluderer Zantac 75, og Pepcid AC, mens reseptbelagte H2-reseptorer (Zantac 150 og Pepcid AC Max) gi høyere doser av de samme H2-reseptorblokkere.

Endelig Protonpumpehemmere brukes til å behandle vedvarende og kronisk halsbrann, og endre syre produksjon på mer permanent basis. Mens disse medikamentene gir mer langvarig lindring (opptil 24 timer) de vanligvis tar flere dager å begynne å jobbe.

Naturlig rettsmidler

Visse kosttilskudd og urter anses å være naturlige halsbrann og reflux rettsmidler. Aloe vera juice, deglycyrrhizinated lakris (DGL), riskli olje (Gamma-oryzanol), kolin, pantotensyre og tiamin er alle naturlige stoffer anbefalt å både forebygge halsbrann og behandle symptomer assosiert med halsbrann. Drikker te fylt med lavendel, anis og peppermynte kan også gi rask lindring av halsbrann symptomer, som disse urtene har vist seg å nøytralisere magesyre.

Livsstilsendringer

Halsbrann kan bli et kronisk problem, som krever konsekvent medisinering. En måte å unngå dette på er å endre livsstil. Unngå liggende nede etter å ha spist. Spore maten du spiser og finne ut hvilke matvarer forårsake halsbrann for å avstå fra å spise dem. Begrens inntaket av alkohol, koffein, sjokolade, mynte, sitrusfrukter, løk, og full fett meieriprodukter. Spise en diett høy i fiber og ubehandlet mat å bidra til å fremme fordøyelsen helse.