Digidexo.com

Juice Diet Colon Cleanse

År med usunn spising kan skade kolon evne til å fungere. Tykktarmen er som en vask eller toalett rørledning: Når det blir tett med søppelpost, kan det ikke fungere godt. "The Detox Book" av Bruce Fife forklarer at en diett høy i bearbeidet mat og animalske produkter kan føre til forstoppelse, kolitt og divertikulitt. For å bidra til å løse disse problemene, er en juice-diett kolon rens som et avløp-cleaner tilsvarende: Det hjelper presse ut rest saken, som til slutt forbedrer fordøyelsen og evne til å behandle avfall.

Stick med Produce

Et kolon rens kan oppnås med bare frukt, grønnsaker, vann og grønne greener. Unngå å ta slankepiller eller legge til pulver. De mest vellykkede juice renser trenger ikke å være komplisert og hvis balansert med et bredt utvalg av frukt og grønnsaker, kan omfatte omtrent alle næringsstoffer som trengs for god helse.
Selv om juice kosthold bør være godt avrundet og omfatter mange typer frukt og grønnsaker, ikke føler seg tvunget til å bruke en bestemt frukt eller grønnsak dersom du ikke liker det. Prøv å bruke din favoritt seks frukt, fire grønnsaker og to typer grønne blader.
Vanlige frukt for juicing er appelsiner, bær, mango, fersken, ananas, agurk, honningdugg, vannmelon, epler og tomater. Typiske grønnsaker inneholder selleri, paprika, gulrøtter, rødbeter og mais. Grønne blader til juice er romersk, spinat, grønne grønnsaker, arugula og grønnkål.

Ikke hopp over grønne greener

Mange av de som er nye til juicing ikke skjønner hvordan velsmakende Juiced grønne greener kan være, og unngå å drikke dem. Ikke gjør denne feilen. "Greens Glorious Greens" av Johnna Albi og Catherine Walthers extols fordelene ved grønne greener som en stor kilde til jern, vitamin K og andre mineraler som ikke finnes i frukt alene. Disse greener selv redusere risikoen for tykktarmskreft og har magnesium, noe som bidrar til tennene.
For å lette inn smaken av greener, bruk en liten håndfull av milde-smake greener som spinat og romano i smoothies. Persille kan legge en fin smak til juice, også. Som smaksløkene begynner å justere til bitterhet, øke mengden av greener. Deretter prøver sterkere, mørkere grønne greener som grønnkål og bladbete.
Pair epler og agurk med dine grønne greener. Bruk selleri, så vel. Selv om dette neste concoction ikke kan være helt juice, og legger i en blandet banan til din greener kan oppveie bitterhet. Forfatter Victoria Boutenko legger mynte og løvetann å lage grønne smoothies.

Eksperimenter på kjøkkenet

På grunn av de hundrevis av frukt og grønnsaker tilgjengelig, mulighetene er uendelige. Bare fem frukter, tre grønnsaker og to grønne greener gi 30 forskjellige kombinasjoner. Derfor, hvis du begynner å føle fratatt fast føde, kan noen nye oppskrifter med blender være akkurat det du trenger.