Digidexo.com

Positivt og ulemper med Acai Berry

En liten, drue-sized bær fra Sør-Amerika kalt acai berry, fra palmen Euterpe oleracea, er en mørk lilla bær som har blitt veldig populært i løpet av de siste årene. Det er relatert til blåbær og tyttebær, og er svært rik på flavonoider og anthocyaniner. Antocyaner gi mørke frukter deres rødlig, blålig og lilla farge. Det kommer fra gresk og betyr i utgangspunktet blå plante. Men det er ikke den fargen som gjør acai berry så populært. Det er fordelene. Det er imidlertid noen ulemper i tillegg til proffene.

Pros: antioxidant fordeler

Den acai bær inneholder betydelige mengder antioksidanter, som er de stoffer som hjelper kroppen bekjempe skader på grunn av miljømessige effekter som eller forurensning for mye sol. Antioksidanter beskytter cellene mot frie radikaler ved å nøytralisere dem og gjør dem ineffektive. Frie radikaler skade huden og legemet. Ved å øke antioksidanter, er kroppen bedre i stand til å bekjempe sykdommer, blant annet kreft og autoimmune sykdommer.

Positivt: vekttap fordeler

Ved å øke energien i kroppen, vil acai Berry brenne overflødig fett raskere enn mange andre matvarer. Det har også muligheten til å hjelpe til med fordøyelsen grunn av omega-3 fettsyrer og fiber som finnes i bær. Disse komponentene hjelpemiddel i å rense ut fordøyelseskanalen. Acai er ansett som en superfood på grunn av høye nivåer av antioksidanter og omega-3 fettsyrer. Legge det til kosthold i berry form eller i juice vil legge en ernæringsmessig løft til kosthold.

Cons: negative egenskaper

En av de viktigste mulige ulemper om Acai Berry er at det kan være skadelig for alle som har en ekstrem pollen allergi eller har en allergi mot bær generelt. En annen con er at selv om det er mange rapporterte fordeler til acai berry, er det en alvorlig mangel på faktiske vitenskapelige bevis på at acai vil gjøre alle de tingene som mange hevder. Derfor ikke forbruket av acai ikke nødvendigvis at den vil fungere som spioneringen.