Digidexo.com

Farlige Mat konserveringsmidler

Mat konserveringsmidler er kjemiske tilsetningsstoffer som brukes til å forebygge og drepe bakterievekst, tykkere, mørt og farge produsert mat. Kroppen er ikke utstyrt til sammenbrudd og prosess syntetiske konserveringsmidler, forårsaker en rekke potensielt farlige helseeffekter.

Kasein

Kasein er et fortykningsmiddel som brukes for å opprettholde konsistensen av melkebaserte blandinger slik som ost, iskrem og kaffefløtetilsetningsstoffer, samtidig som den aktive trigger for allergiske reaksjoner til melkeprodukter.

Natriumsulfitt

Natriumsulfitt er en dekontamineringsmiddel, bevare friske fruktjuicer, vin, øl, eddik og tørket frukt, og er kjent for å forårsake astmaanfall og fordøyelse komplikasjoner i de med kompromisser nyrer.

Natamycin

Natamycin legges til kjøtt og ost som en antimikrobiell, drepe bakterier og hindre muggvekst, mens forårsaker farlige virkningene av kvalme, oppkast, diaré og hud betennelse.

Kalium Nitritt

Kalium nitritt er vanligvis brukes i spekemat og oster, negativt påvirker oksygen i hele kroppen, som fører til kortpustethet, tungpustethet, migrene og astma angrep.

Benzosyre

Benzosyre er en farlig konserveringsmiddel som brukes til å beholde konsistens i oster, frosne meieriprodukter, bakevarer, tyggegummi og smakstilsetning, forårsaker astma reaksjoner og nevrologiske effekter som hyperaktivitet.