Digidexo.com

Hva er de viktigste kildene til energi i den gjennomsnittlige amerikanske kosthold?

Hva er de viktigste kildene til energi i den gjennomsnittlige amerikanske kosthold?


Det er tre hoved næringsstoffer som gir energi til kroppen: karbohydrater, fett og proteiner. Enhver inge energikilde kan klassifiseres i en av de tre gruppene. Karbohydrater og fett kan deles inn i flere kategorier. Karbohydrater brytes ned til stivelse, fiber og sukker. Fett kan deles inn i mettet fett, monunsaturated fett og flerumettet fett. Fett er også den mest energitett mat per gram. Mens karbohydrater og proteiner gir fire enheter av energi (kcal) per gram, fett gir 9 kcal per gram.

Karbohydrater

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, når gjennomsnitt mellom menn og kvinner, er 50 prosent av amerikanske energiinntaket fra karbohydrater. Denne 50 prosent er i stor grad består av korn og sukker. Ettersom korn kalorier er hovedsakelig av stivelse, kan America primære energikilde sies å være stivelse og sukker, stivelse og foran sukker. USAs kornforbruket har økt med 45 prosent siden 1970, og forbruket av sukker har økt med 39 prosent.

Fett

Amerikas nest største energikilden er fett. Fett gir 32 prosent av energien i amerikansk dietter. Den prosent av energien kommer fra mettet fett er 11 prosent. Fettet kategori kan videre brytes ned til staten som den nest største kilden til energi for den amerikanske offentlighet er flerumettet og enumettet fett. Ettersom fett gir mer kcal per gram av mat inntas, blir fett som forbrukes mye mindre i volum i forhold til karbohydrater og selv proteiner.

Protein

Protein er den minste forbrukes energikilde i USA. Protein gir 15 prosent av total energi. Mens forbruket av karbohydrater har økt de siste årene, og fett har gått ned, har mye energi som protein gir oppholdt det samme. Selv om andelen av energi fra protein har forblitt det samme (motvirket av en større korn inntak), er mengden av oksekjøtt gjennomsnittlig amerikaner bruker £ 57. mer per år enn i forhold til 1950-tallet.