Digidexo.com

Hvordan lage Massasje kremerMassører ofte bruke oljer for å aktivere sine hender til å gli lett over kundenes hud, mens duftende oljer kan forbedre den terapeutiske effekten av en massasjebehandling. Men masserer med kremer og lotions, i stedet for tradisjonelle massasjeoljer, kan legge til ekstra hud nærende og fuktighetsgivende fordeler uten messi eller fet forbundet med oljer. Skreddersy din egen massasje kremer og lotions hjemme, ved hjelp av en kombinasjon av essensielle oljer og naturlige fortykningsmidler.

Bruksanvisning

Uparfymert Massasje krem ​​eller lotion

•  Ta med en tomme av vann i en mellomstor kjele til å koke.

Legg til kakao og sheasmør til et lite glass bolle eller beholder. Sett bollen i bunnen av kasserollen.

Stek på svak varme i ca 20 minutter for å smelte kakao og shea smør. Ikke la kakao og shea smør blandingen koke.

Fjern kakao og sheasmør fra varmen og tilsett mandelolje, jojobaolje, vitamin E olje og honning pulver. Rør godt sammen med et glass rørestav.

Pisk blandingen ved hjelp av en håndholdt elektrisk mikser i flere minutter, eller til det begynner å se ut som pisket krem.

6. La blandingen avkjøles og settes, pisking hver time pr trinn 5.

Overfør kremen til en lufttett mørk glasskrukke for lagring.

Tips og advarsler

  • For å gjøre en lotion snarere enn en krem, tilsett mer transportør olje til du kommer til ønsket konsistens. Alternativt, redusere mengden av kakao og shea smør.
  • For en mer fuktighetsgivende massasje krem ​​eller lotion, erstatte jojobaolje med aprikoskjerne eller olivenolje.
  • Eksperimentere med ulike kombinasjoner av essensielle oljer til massasje krem ​​eller lotion, avhengig av ønsket terapeutisk effekt. For eksempel legge ti til 20 dråper lavendelolje for en beroligende massasje krem, eller åtte dråper hver av grapefrukt, appelsin og bergamot for en oppkvikkende massasje krem.
  • Rådfør etikettene på enkelte bestanddeler for holdbarhet og oppbevaringsbetingelser.
  • Utfør en patch test for å se etter mulige allergiske reaksjoner på ingredienser. Gjelde for en liten oppdatering av huden på indre arm (fortynne eventuelle eteriske oljer først.) Hvis det oppstår rødhet, svie, kløe eller irritasjon over en 48-timers periode, ikke bruk.
  • Aldri konsumere eller anvende ufortynnet essensielle oljer til huden.