Digidexo.com

Hva er fordelene med MSM Angå hårvekst og styrke?

Hva er fordelene med MSM Angå hårvekst og styrke?


MSM, eller metylsulfonylmetan, er et supplerende form av svovel. Denne komponenten av MSM opprettholder sunne celler, organer, sener, hår, hud og negler. MSM er gunstig for hårvekst og styrke på grunn av sin rolle i å syntetisere komponenter slik som kollagen og keratin.

Hvordan MSM Påvirker hår og hodebunn

MSM hjelper håret vokse tykkere og raskere. Det revitaliserer inaktive hårsekker ved å øke hodebunnen sirkulasjon, fjerner giftstoffer og bistår næringsstoffer som biotin, pantethol og kalsium for å bygge sterke sunt hår.

MSM og Keratin

MSM forbedrer keratin, den viktigste komponenten av hår fiber, og er ansvarlig for sterk hår. Det gjør håret fleksibelt og forhindrer brekkasje. Keratin er også ansvarlig for glansfullt hår.

MSM og Collagen

MSM er nødvendig for produksjonen av kollagen. Kollagen styrker og øker diameteren av håret, noe som resulterer i tykkere og sterkere hår. Økende kollagenproduksjonen alene gjør hårvekst å øke opp til 36 prosent.

Testresultater

En studie utført av Ronald M. Lawrence, MD, PhD., Viste hårvekst forbedring i 100 prosent av forsøkspersonene. Utdannede kosmetologer merke forbedring av utseendet på fagenes hår, det tykkere hår, og håret vokste raskere med økt glans og glans.

MSM Safety

MSM er praktisk talt ikke-toksisk og kan lett fjernes fra kroppen. Det kan tas over lengre tid, og har ingen dokumenterte bivirkninger.