Digidexo.com

Rettsmidler for Knee Hevelse

Kneleddet er beryktet for skade. På grunn av sin komplekse og delikat nettverk av sener, leddbånd, brusk og muskler som støtter og omgir den, kan kneet hovne opp på grunn av en rekke årsaker. Å vite hvordan man skal behandle hevelse kan være en reell hjelp.

RICE

Påfør RICE-metoden til kneet. (R) est kneet ved å få av den. (I) ce skjøten med en kuldepakning i 20 minutter i en tid, og deretter tillate en 10 minutters oppvarmingsperiode. Påfør en (C) ompression bandasje til kneet for å motvirke hevelse og gi støtte. (E) levate kneet til over hip nivå ved propping det på puter. Denne kombinasjonen av behandlinger er effektive på et stort flertall av kneet hevelser. Forbedring bør sees innen 24 timer, eller du trenger å søke legehjelp.

NSAIDs

Ta en ikke-steroid antiinflammatorisk middel slik som ibuprofen, naproxen eller aspirin. Disse stoffene har en direkte innvirkning på svelling, og kan redusere smerte og stivhet i tillegg. Husk og sjekk med legen din for dosering og bivirkninger.

Heat Therapy

Veksle kulde terapi med varme terapi. Ta et varmt bad og suge leddet. Hvis det er jets i karet, bruke dem til å massere felles og oppmuntre blodstrøm. Når du har tørket av, klatre i seng og bruke en kald pakke. Denne vekslingen av temperaturer oppfordrer sirkulasjon.