Digidexo.com

Fordeler med juicing spinat

Fordeler med juicing spinat


Fordelene med juicing spinat er mange. Selv fersk spinat gir bare 4 oz. av juice for hver krone som går gjennom juicer, en 3,5 oz. servering av spinat juice tilbyr konsentrerte vitaminer og næringsstoffer. I tillegg betyr det ikke har en sterk smak. Blanding spinat juice med søtere juice, for eksempel gulrot og eple, masker spinat smak helt.

Iron

Spinat juice inneholder 3,1 mg jern per 3.5 oz. porsjon, noe som er ganske høy for en ikke-animalsk baserte mat. Å ha sunn jerninntak fremmer blod helse og forebygger anemi. Men å få kroppen til å absorbere det meste av jern fra juice kan være vanskelig. Sørg for å kombinere spinat juice med litt sitrus juice. Syren i sitrus bryter ned jern i spinat, noe som gjør det lettere for kroppen å ta i.

Fosfor

En 3,5 oz. servering av spinat juice tilbyr 51 mg av fosfor. Denne høye mengde av fosfor er et særlig verdifullt spinatsaft fordel fordi mineral bidrar til å kopiere DNA og RNA. I tillegg støtter fosfor sterke bein og tenner og fremmer nyre helse.

Magnesium

Spinat juice har 88 mg magnesium per porsjon. Magnesium bidrar til å støtte sunn benbygning og hjelpemidler i muskelfunksjon. Det er spesielt viktig for de med rastløse ben syndrom eller muskeltretthet.

Kalsium

En servering av spinat juice inneholder 93 mg kalsium, som er viktig for å bygge sterke bein og tenner. Denne helsegevinst av spinat juice kan virkelig hjelpe vegetarianere og laktose intolerant. Å få kalsium gjennom grønnsaker er spesielt viktig for de som ikke bruker meieriprodukter.

Vitaminer

En 3,5 oz. glass spinat juice er en sterk kilde til vitamin A, C, E og K. Vitamin A, som i hovedsak kommer fra animalske produkter, bidrar til øyne og hud helse. Vitamin C styrker immunforsvaret, bidrar til å helbrede sår og fremmer god tannhelse. Vitamin E nøytraliserer frie radikaler i legemet, og er en viktig komponent i et sunt sirkulasjonssystemet. Vitamin K hjelpemidler i blodpropp og nyrefunksjonen.

Lakserende effekt

Spinat juice har et mildt lakserende effekt som kan være nyttig for de som har fordøyelses problemer. Legge spinat juice til en daglig diett holder fordøyelseskanalen beveger seg mykt og jevnt.