Digidexo.com

Sinus Holistisk Cure

Sinus sykdom påvirker over 35 millioner mennesker i USA, ifølge Ent-consult.com. Personer som lider av sinus sykdom kan finne sin livskvalitet svekket av konstant hodepine, en nedgang i mental klarhet og alvorlig lunger. Det finnes medisiner for å behandle sinus problemer, men tar dem for lengre perioder kan ha bivirkninger, inkludert en forstørret prostata og høyt blodtrykk, ifølge Mayo Clinic. Bruke holistisk rettsmidler for å behandle sinus problemer kan være gunstig for en persons helse og budsjett.

Urtete

Bruk urte te for å hjelpe kurere sinus problemer. Kjøp en urtete som vil bidra til å åpne opp sinus hulrom, for eksempel peppermynte, eukalyptus eller sitron blad te. Kok vann og hell det over en tepose av ditt valg. La te å bratt for fem minutter for å oppnå optimale resultater. Blidgjøre te til din smak og drikk sakte, slik at aromaen å nå neseborene. Varmen av te bidrar til å slappe av bihulene, åpne dem opp og gi måte å renne noen av lunger.

Bruk urtete som en varm komprimere direkte på ansiktet. Brygge en kopp varm te, men bare la te-pose til å steile i 30 sekunder. Tapp det slik at det ikke drypper. Legg deg ned på ryggen og legg te-pose direkte på øynene og nesen.

Saline Skyll

Bruk en saltvannskylling å effektivt hydrat, rense og lindre irriterte og betente bihuler. Kjøp en saltvann skyll potten (neti pott) fra et apotek. Bland en kopp varmt vann med en halv teskje havsalt i saltvann potten og bland godt så alt saltet oppløses. Plasser hodet over en vask. Plasser saltvann skyll potten opp til et nesebor mens du vipper hodet slik nesen er parallell med skuldrene. Sakte tømme innholdet i saltvann potten i nesen, slik at det går i hele sinus hulrom. Når hele potten er tømt, forsiktig blåse nesen og gjenta på den andre siden. Gjør dette 2-3 ganger om dagen.

Aromaterapi

Bruke dagligdagse husholdningsprodukter for å skape aromaterapi å kurere bihuleproblemer. Bruk essensielle oljer som mentol eller eucalyptus. Plasser 3-4 dråper av hver olje på øvre del av brystet eller nedre nakke la duften inn dine nesegangene. Spis matvarer som Tabasco saus, pepperrot, wasabi eller chili peppers å åpne opp bihulene. Kjøp damp gni fra et apotek. Bruk den liberalt på brystet hver to til fire timer for å opprettholde betydelige mengder aroma å lindre og roe sinus hulrom.