Digidexo.com

Hvordan du kan redusere blodtrykket med Coconut Water

Hvordan du kan redusere blodtrykket med Coconut Water


En av de mest vanlige risikofaktorer for hjerteinfarkt i USA er hypertensjon, eller høyt blodtrykk. Det fører til at hjertet til å jobbe hardere, og kan bli forverret av alder, kosthold og stress. Redusere natrium senker blodtrykket ved å hemme vannretensjon. Økende kalium kan også redusere hypertensjon ved å fremme utskillelse av vann ut av kroppen. Kokos vann har store mengder kalium.

Hvordan du kan redusere blodtrykket med Coconut Water

•  Gå til den lokale dagligvarebutikken. Se i frisk frukt seksjoner og se om du kan finne unge kokos. Unge kokosnøtter er vanligvis grønn eller hvit i fargen. Aldri plukke de brune jakt kokosnøtter som de har alderen. Aldrende kokos vann er ikke så sunt som ung kokosnøtt vann.

Se etter ferske kokosvannprodukter. Hvis du ikke finner en ung kokosnøtt, prøv å se for flaske kokos vann uten tilsatt sukker eller konserveringsmidler. Kokos vann er blitt populært slik at flere og flere merker kommer ut med sine versjoner, som for eksempel Zico.

Substitute kokos vann i smoothie for sunnere fordeler. Istedenfor å bruke juice som inneholder mye tilsatt sukker i frukt smoothies, ved hjelp av kokos vann gjør frukt smoothies enda bedre. Naturligvis søtet smoothies kan være velsmakende dessert og mye sunnere.