Digidexo.com

Hvordan erstatte Brille Rammer

Hvordan erstatte Brille Rammer


Hvis du vil ha en ny stil av brilleglass rammer, kan du erstatte rammene av dine gamle briller uten å måtte kjøpe nye objektiver ved å besøke en resept brilleinnfatningen forhandler eller bestiller et par av Internett. Siden brilleglass kan være dyrt, er det viktig å velge en ny ramme som vil være kompatibel med din nåværende linser. Hvis du bare erstatte en ødelagt ramme med en identisk en, er ganske enkelt prosessen. Men hvis du bytter til en helt ny stil av rammen, er det noen tiltak du bør huske på.

Hvordan erstatte Brille Rammer

•  Ta en tur til din lokale brille forhandler. En butikk som håndverk linser på stedet er å foretrekke. De kan tilby tilpassede briller og har kunnskapsrike ansatte på stedet som regelmessig håndtere linser og rammer. Sørg for å ta med din nåværende briller og en kopi av resept til brillebutikken.

Søk online nettsteder som selger brilleinnfatningen rammer for en ramme som er egnet for stilen på objektiver du har. Siden brillerammer er relativt billigere på nettet, kan du føle det er verdt å kjøpe et par rammer på nettet og deretter ta din resept og dine nye rammer til en brillebutikk der kan kutte et par objektiv som vil passe med de nye rammene.

Se etter nye rammer som er mindre eller svært lik i størrelse til din nåværende rammer. Hvis du velger rammer som er større enn din nåværende seg, vil de ikke passer fordi linsene kun kan kuttes mindre og ikke gjort større. Mens du kan ha flaks og finne en ramme som passer linsene nøyaktig, er det best å bevege seg mot rammer som er bare litt mindre enn din nåværende. Som vil gjøre justeringer enkelt.

Velg plast rammer i stedet for metall de. Plastrammene er enklere å montere linsene inn, noe som gjør prosessen raske og rimeligere. Metall rammer kan kreve linsene blir bakken ned, muligens involverer linsene blir sendt til et laboratorium.

Be ansatte som jobber i butikken som rammer vil fungere best med din nåværende linser. De kan lede deg gjennom stiler som er lett byttet, samt skissere alternativer når det gjelder å tilpasse linser for å gjøre dem passe i en ny ramme.