Digidexo.com

Brystsmerter hos kvinner

Brystsmerter vil skje mer i yngre kvinner enn det gjør i den eldre aldersgruppen. Det er vanlig blant de som fortsatt opplever en månedlig menstruasjonssyklus. Smerte kan være i enten ett eller begge brystene. Det er sannsynlig at smertene vil gå bort av seg selv med tiden.

Årsaker

Noen av årsakene til brystsmerter inkluderer hormonendringer og væskeansamlinger i løpet av en menstruasjonssyklus, graviditet, amming, en skade eller en infeksjon i brystet eller brystkreft.

Detection

Leger kan ha du kommer inn for testing for å oppdage problemet bak brystsmerter. Noen av de tester kan omfatte et mammogram, en bryst sonogram eller et bryst biopsi.

Behandling

En lege kan foreslå en rekke tips for å behandle brystsmerter avhengig av årsaken. Noen av de tingene han kan foreslå er iført en støtte-BH, tar en over disk smerte medisin som Tylenol eller ibuprofen, og for sterke smerter, kan han anbefale Danazol.

Hjem Rettsmidler

Hvis du har brystsmerter, kan du prøve en rekke hjem behandlinger før du kontakter legen din. Noen av dem inkluderer iført en sports-BH mens du sover og trener, redusere mengden av koffein og fett i kosten eller prøver et varmt eller kaldt omslag på brystene dine.

Leger utnevnelse Forberedelse

Hold styr på dine symptomer ved å skrive dem ned i en notatbok, slik at du kan dele dem med legen din. Også skrive ned en liste over gjeldende resepter eller over skranke medisiner du bruker, og eventuelle spørsmål du måtte ha om din smerte.