Digidexo.com

Hva er en Drug Addiction?

Hva er en Drug Addiction?


En avhengighet til narkotika er en trang til å ta et stoff, uavhengig av sin fysiske eller følelsesmessig skade på seg selv eller andre.
Det finnes flere typer av narkotikaavhengighet: vi vil diskutere kokain, marihuana, methamphetamines, heroin, ecstasy og reseptbelagte legemidler her.

Kokain Addiction

Kokain, som er en stimulant avledet fra coca anlegget, er oftest inntatt i sin pulverform gjennom nesen eller flytende og injisert inn i blodstrømmen. Dette stoffet kan også bli behandlet i en rimeligere form som kan være røkt eller freebased --- i denne formen, er det kjent som crack.

Marijuana

Marihuana, vokst fra Cannabis Sativa planten, blir ofte kategorisert som et hallusinogen grunn av sin sinn forandre kjemiske, THC. Primært er det røkt som en sigarett eller i et rør eller en bong, men det kan spises i bakevarer slik som oppskriften i tillegg.

Metamfetaminer

Metamfetamin, bedre kjent som crystal meth, er en kraftig, svært vanedannende stoff som kan være avledet fra vanlige over-the-counter medisiner. Det kan røykes, sniffes, svelging eller tatt intravenøst.

Heroin

Avledet fra morfin er heroin et opiat fra valmue anlegget. Det er en ekstremt vanedannende medikament som kan sniffet eller røykt. Imidlertid er det ofte injisert eller mainlined direkte inn i blodbanen.

Ecstasy

I likhet med LSD, er Ecstasy en av de mest populære muntlig inge hallucinogenics i klubbscenen i dag. Dette stoffet, vanligvis kjent som "X" er ofte fylt med andre farlige bevissthetsendrende stoffer som PCP.

Reseptbelagte legemidler

Lovlige rusmidler som administreres av lisensierte leger, eller reseptbelagte legemidler, er den raskest voksende avhengighet i dag. Stimulerende midler, beroligende midler, opiater --- disse stoffene er mest sannsynlig foreskrevet for søvnforstyrrelser eller smerte, med den mest ønskede stoffet blir Oxycontin.