Digidexo.com

Hvordan ta Meridia slankepiller

Det er ingen hemmelighet at drømmen om å bli tynn uten å følge en diett eller lidelse gjennom en jevn dose med trening lurer i mange av oss. Det er derfor hver diett pille inn i forbruker markedet blir hot news. Noen folk velger å ta foreskrevet piller uten å stoppe å tenke på hvordan et stoff vil påvirke kroppen deres, så hvis du har slått på denne artikkelen for å lære mer om Meridia, gratulerer. Det er viktig å vite nøyaktig hva du kan forvente når du legger ut på denne reisen mot en sunn vekt.

Bruksanvisning

Be legen din om Meridia, en av tre vekttap formuleringer tiden blir foreskrevet for å hjelpe menn og kvinner mister store mengder vekt, er den rette type narkotika for din fysiske makeup. Be om data om xenical (også kjent som Alli®) og phentermine --- de to andre --- fra din lege eller via Internett for å foreta en informert beslutning.

Sjekk med ditt forsikringsselskap leverandøren for å være sikker ta Meridia vil ikke på noen måte påvirke din forsikring, som det har vært negative reaksjoner og dødsfall som følge av å ta denne vekttap stoffet. Alternativt er det en sjanse planen kan betale for hele eller deler av din Meridia resept, så følge opp dette tipset før du kjøper din første tilførsel av stoffet.

Bli klar over hva som vil skje når du introdusere Meridia inn i systemet ditt. Forvent denne appetitt suppressant å dra til hypothalamus kjertel i hjernen det øyeblikket den treffer blodet, noe som medførte kraftig kjemiske reaksjoner slipper disse feel-good enzymer: serotonin, dopamin og noradrenalin, som hver vil hjelpe undertrykke appetitten.

forutse bivirkninger bemerket i løpet av kliniske studier som holdes for å teste Meridia på overvektige mennesker før Food and Drug Administration godkjent den for salg. Spesielt være på utkikk for blodtrykk pigger, søvnløshet, hodepine, tørr munn og forstoppelse.

Fortell legen din hvis du har en historie med hjerte eller lunge sykdommer siden Meridia kan forverre disse tilstandene. Gi beskjed til legen om andre vekttap formularies du har tenkt å fortsette å ta som en serotonin overbelastning kan lande deg i akuttmottaket. Informere din lege om glaukom, nyre eller leversykdom for å unngå fare for din helse ved å ta Meridia.

Hold dine forventninger beskjeden og realistisk slik at du ikke sabotere din vekttap innsats ved hjelp Meridia som primær reduserende verktøy. Forvente å miste mellom 10 og 14 pounds per måned i forhold til 3,5 pounds falt med kontrollgrupper er avhengige av et redusert kaloriinntak alene. Bruk tiden din på denne appetitt suppressant å tilbakestille din mat atferd slik at du aldri igjen måtte stole på en farmasøytisk å hjelpe deg å kontrollere vekten.

Hint

  • Følg alltid pakke og merke retningslinjer, å ta Meridia på en fastsatt plan så hvis justeringer må gjøres til din resept styrke, vil legen ha pålitelige data å basere anbefalinger.