Digidexo.com

Hvordan bruke kolloidalt sølv på spedbarn

Kolloidalt sølv er påstått å hjelpe behandle hudproblemer, hudirritasjoner og til og med brannskader. Det er også antatt å ha visse medisinske egenskaper, og blir ofte brukt som en alternativ form for behandling for andre tilstander. Med spedbarn, er det noen tro på at bruk av kolloidalt sølv kan faktisk hjelpe middel bleie utslett. Imidlertid ikke Food and Drug Administration ikke vurdere dette stoffet som en sikker eller effektiv metode for behandling av noen form for tilstand, fordi bruken ikke holder en viss risiko.

Hvordan bruke kolloidalt sølv på spedbarn

•  Ta kontakt med barnelege. Før du noen gang vurdere å bruke kolloidalt sølv på et spedbarn, bør du rådføre deg med din barnelege. Hun kan hjelpe komme opp med en behandlingsplan, og fortelle deg om du bør bruke kolloidalt sølv på barnet ditt.

•  Hell kolloidalt sølv løsning i en sprayflaske. Hvis du vil bruke kolloidalt sølv, spesielt når du bruker den til å behandle bleie utslett, må du overføre løsningen i en sprayflaske.

Ta babyens bleie. Når barnet trenger henne bleie endret, bare fjerne bleie, og gå gjennom den vanlige prosessen med å rense henne.

Spray kolloidalt sølv løsning på de områdene som i dag er berørt med bleie utslett. Du trenger bare å Fukt området med kolloidalt sølv, så ikke gå over bord.

Spray kolloidalt sølv løsning på fersk bleie. Før du skifter bleie med en ny en, kan du fukte den med kolloidalt sølv.

Fortsett å bruke kolloidalt sølv løsning hver gang du endrer barnets bleie. Når du trenger å endre barnets bleie, bare spray litt kolloidalt sølv på de berørte områder av huden og bleie. Du bør se en endring i bleie utslett i løpet av 24 til 48 timer.

Hint

  • Bruk kun kolloidalt sølv når det trengs. Etter bleie utslett er borte, rett og slett slutte å bruke løsningen.
  • Før administrering av kolloidalt sølv, bør du vite at det kan føre til hudirritasjon, ifølge Mayo Clinic. Dette kan da forverre bleie utslett for noen spedbarn.