Digidexo.com

Chiropractic behandling for Piriformis syndrom

Chiropractic behandling for Piriformis syndrom


Formålet med kiropraktisk behandling for piriformis syndrom er å gjenopprette funksjon av bekken og rotere ledd som kan bidra til problemet, ifølge ISIS Chiropractic sentre,

Hva er Piriforimis syndome?

Piriformis muskelen er en liten muskel som ligger dypt i setemuskelen. Når piriformis er for stramt, kan det trykker på isjiasnerven, som starter i korsryggen, går gjennom rumpeballe og nedover beinet. Den resulterende smerte kalles piriformis syndrom.

Forskyvninger

En grunn til at piriformis kan være tett er forskyvninger i beina i bekkenet og ryggraden. Kiropraktisk behandling kan gjenopprette benete justering, tar stress av de piriforimis og hjelpe den til å slappe av.

Stretching

En kiropraktor kan også vise deg milde strekninger for å hjelpe muskelen slappe av. I henhold til Kim Christensen, DC, noe som forbedrer fleksibiliteten av de piriformis er viktig.

Leg og Foot

Også i henhold til Christensen, folk med piriformis syndrom har ofte etappe lengde avvik og foten pronasjon problemer som må tas opp.

Expert Insight

Christensen sier også at en nøye overvåket hjem treningsprogram lar kiropraktor tilby kostnadseffektive og effektiv rehabilitering omsorg.