Digidexo.com

Rettsmidler for Eye bags

Rettsmidler for Eye bags


Poser som akklimatisere under øyet ofte presentere en skjemmende utseende som gjør at folk ser sliten og eldre enn de måtte være. Selv om de er delvis på grunn av genetikk, under øynene poser kan få noen lettelse med rettsmidler fra hjemmet, en lege og over-the-counter.

Agurker

En klarert (og enkle) middel for øye poser er å bruke agurk til det infiserte området. Agurker inneholder en overflod av vann, som er kjent for sine helbredende egenskaper og evne til å roe huden. Ved søknad til under øynene poser, bør agurker bli skiver svært tynn og legges i kaldt vann for å bli plassert under øyet i minst 10 minutter. Dette vil umiddelbart "vekker" område og bli kvitt mørke ringer og poser under øynene.

Sunt kosthold

Den gamle mantra av "du er hva du spiser" ikke kunne være nøyaktig når du snakker om under øynene poser. Kroppen reagerer på maten det er gitt, og med under øynene poser, en diett rik på salt og med lite vann kan gjøre området vises misfargede og puffy. Et kosthold rikt på frukt og grønnsaker er gunstig for øyet området, og kiwi og yoghurt spesielt er kjent for sin evne til å eliminere poser på grunn av den høye konsentrasjonen av vitamin C og D.

Sleep

Utilstrekkelig søvn ikke bare påvirke en persons evne til å fungere, men kan ha betydelige effekter på ens utseende, inkludert på under øynene poser. Få tilstrekkelig søvn (vanligvis 7 til 9 timer for voksne) er gunstig for under øynene poser. Sleep åpner for normal blod og oksygen til å flyte gjennom under øynene området, slik at huden ser frisk og revitalisert.

Lege rettsmidler

Noen mennesker går til en lege for en kirurgisk prosedyre for å kurere sine under øynene poser. Avhengig av alvorlighetsgraden av posene, kan en lege bestemme at et individ trenger en blepharoplasty eller fyllstoffer. En blepharoplasty er et kirurgisk inngrep som fjerner overflødig hud og fett under øynene med lasere. Denne typen prosedyren er anbefalt for personer med alvorlige poser og generelt er kjent for sin raske helbredelse og raske resultater.

Et fyllstoff virker ved å injisere fett til den under-øyeområdet, for eksempel kollagen, noe som kan øke volumet og glatthet til det infiserte området. Disse injeksjonene er kjent for å være den mest naturlige og mindre invasiv enn kirurgi, men enkeltpersoner kan måtte gjennomgå flere prosedyrer før resultatene blir sett.

Kremer

Det er mange over-the-counter kremer som er spioneringen for sin evne til å kurere under øynene poser. Disse produktene blir generelt masseres under øyet om natten og arbeid ved å gjøre huden strammere og øke produksjonen av kollagen til det infiserte området. Når du tar fatt på en over-the-counter hudpleie regime er det viktig å huske på å søke produkter som er spioneringen som å ha anti-aging egenskaper. Kremer bør også plasseres i kjøleskap for ytterligere avkjøling og helbredende egenskaper.