Digidexo.com

Måter å bli kvitt Love Handles med Exercise

Måter å bli kvitt Love Handles med Exercise


Mange mennesker har ulike problemområder på kroppen der de er mer sannsynlig til å lagre fett. Jo lavere midje over hoftene - vanligvis referert til som "love handles" - er en av de beryktede områder. Selv om det ikke er mulig å få øye redusere noen bestemt del av kroppen din, kan du inkludere kardio og styrketrening i din livsstil for å bli kvitt de pinlige kjærlighet håndtak, samt slanke og tone over hele kroppen.

Måter å bli kvitt Love Handles med Exercise

•  Spis et sunt kosthold. Du kan trene konsekvent, men hvis du spiser junk food hele dagen, vil du finne det svært utfordrende å miste de elsker håndtak. Prøv å spise 250 kalorier om dagen mindre enn du vanligvis gjør - og erstatte junk food med frukt, grønnsaker og magre proteiner som kylling og fisk.

Innlemme mer mosjon i din daglige rutine ved å gjøre cardio og styrketrening. Vekt heis, løpe, gå, svømme eller sykle på en jevnlig basis. Leie en personlig trener for en økt hvis du trenger en ekspert for å vise deg hva styrke øvelser for å utføre, og hvordan du gjør dem. Mål å brenne 250 kalorier om dagen fra disse øvelsene - gjør din cardio trening fem ganger i uken og styrketrening to til tre ganger i uken.

Øvelse Mage å målrette midsection. Jo mer muskler kroppen din har, jo flere kalorier vil du forbrenne i løpet av dagen og i ro. Må sit-ups, crunches og planker til firmaet opp din kjernevirksomhet og redusere forekomsten av kjærlighet håndtak. Trygt og effektivt utføre crunches, ligge flatt på gulvet med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. Sett armene over brystet - ikke bak hodet, fordi det kan understreke halsen - og knase abs så skulderbladene kommer opp fra gulvet. Går opp høyere enn det vil resultere i en sit-up i stedet for en crunch, som er den eneste forskjellen mellom de to trekk. Som for planker, komme inn i push-up posisjon med kroppen i en rett linje, men hvile på underarmene i stedet for hendene. Hold abs stramt og hold i 30 sekunder, hvile i 30 sekunder og gjenta.

Drikk to 8 oz. glass vann før hvert måltid. Det er en teknikk for å bidra til å fylle deg opp før måltider som holder deg fra overspising. Dette vil hjelpe deg å forbruke mindre kalorier og gå ned mer i vekt i det lange løp.

Hint

  • Ved å brenne av 250 kalorier fra trening og 250 fra kosten, vil du ha eliminert 500 kalorier per dag. Ved å gjøre dette for en uke, vil du forbrenne 3500 kalorier, noe som tilsvarer £ 1 Du kan blande opp hvordan du forbrenner kalorier. Brenne flere kalorier per dag hvis du ønsker å gå ned mer enn £ 1 per uke, husk at sunn rate å gå ned i vekt er 1 til 2 kg. per uke.