Digidexo.com

Sea Salt & Vekttap

Sea Salt & Vekttap


Vi er ofte fortalt å redusere mengden av natrium i kosten, men vi iblant glemmer at saltet er vesentlig for liv. Riktig mengde natrium i kroppen vår serverer en rekke viktige funksjoner, inkludert å hjelpe oss å opprettholde et nødvendig væskebalanse for å forebygge høyt blodtrykk. Sea salt kan også nytte dem som ønsker å gå ned i vekt.

Role of Sea Salt i Vekttap

I sin bok "Vann og Salt: The Essence of Life," forfatterne Barbara Hendel og Peter Ferreira diskutere en østerriksk studie hvor pasientene drakk Fiji merkevare vann sammen med Himalaya havsalt. Pasientene rapporterte positive endringer i en rekke kroppslige systemer inkludert deres respiratoriske systemer, sirkulasjonssystemer og nervesystem. De rapporterte også bedre søvnkvalitet, bedre energinivå og vekttap. Salt kan bidra til å forhindre muskelkramper, og det er også en naturlig antihistamin og viktig for å la våre tarmen å absorbere næring fra maten vi spiser. Salt kan bidra til vekttap ved å forbedre fordøyelsen for bedre ernæring, og hjelper balanse blodsukkernivået, hjelper kroppen generere energi og gir en metode for å rense kroppen.

Hva er Sea Salt?

Sjøsalt er produsert når sjøvannsfordamper, mens bordsalt blir som regel utvunnet. Havsalt smaker forskjellig fra bordsalt fordi den har en annen spor mineral innhold. Sjøsalt fra forskjellige områder har en annen farge. Himalaya havsalt er vanligvis rosa eller fersken, mens andre sjøsalt kan være grå, hvit eller en rødbrun. I motsetning til bordsalt, betyr havsalt ikke har flere mineraler lagt. Som bordsalt, er havsalt tilgjengelig i fine eller grove varianter.

Sea Salt Cleanse

En salt salt rens kan bidra til å fjerne urenheter fra kroppen din og du starter på din vei til vekttap. For en saltvann rens, bland 1 ss. av naturlig organisk havsalt med en liter vann i romtemperatur. Omrør inntil saltet er fullstendig oppløst. Drikk løsning så raskt som du kan.

Gå om dine vanlige aktiviteter, men det anbefales at du ikke forlate hjemmet. Du kan begynne å legge merke til utspill i fordøyelsessystemet. Om 30 til 60 minutter etter å ha drukket løsningen, vil du ha en trang til å ha avføring. Forventer å ha flere avføringer, hvorav noen kan være store og med stor haster. Hvis du trenger å gi gass, gjøre det mens du sitter på toalettet for å unngå en ulykke. Når du er under en rens, ikke tillate deg selv å bli dehydrert, og søke råd fra legen din hvis du er under en lege omsorg eller tar reseptbelagte medisiner.