Digidexo.com

Hvordan å miste vekt når du er lat og Fat

Hvordan å miste vekt når du er lat og Fat


Slanking ned vanligvis krever litt planlegging og hardt arbeid, så det er vanskelig å gå ned i vekt når du er lat og feit. Du vet at du bør gå ned i vekt, men du ønsker ikke å sette i arbeid. Mirakel vekttap løsninger finnes ikke, men det er fortsatt mulig å gå ned i vekt uten å bruke mye tid. Du trenger ikke å tilbringe timer på treningsstudio eller matlaging sunne måltider - du bare nødt til å endre noen vaner til sunnere seg.

Hvordan å miste vekt når du er lat og Fat

•  Ta en protein bar til frokost. Å spise frokost er viktig fordi det får dagen av på rett spor. Hvis du ikke spiser frokost, kan du oppleve at du er sulten og overspise senere. Proteinet i protein bar kan holde deg full før mid-morgen snack eller lunsj, men du trenger ikke å bruke tid på å lage den.

Slå opp fast food ernæringsmessige informasjon før du går. Lag en liste over "trygge" matvarer fra din favoritt fast food-restauranter. Disse bør være mat som er relativt sunn og bør tjene som går til mat når du nødvendigvis treffer opp stasjonen gjennom.

Snack på frisk frukt og grønnsaker. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du sunnere snacks enn standard godteri barer og poser med chips som du kan få i automatene. Frisk frukt som epler, appelsiner og bananer er lett å transportere og spise. Baby gulrøtter eller forberedt veggie fat er også praktisk.

forplikte seg til å gå opp en trapp. Små biter av øvelsen legge opp over tid. Selv om du kanskje ikke ønsker å gå opp trappa, kan selv en liten bit hjelpe. Gå av en etasje tidlig på jobb og gå opp den siste flyturen. Over tid, vil du oppdage at du ønsker å gå opp mer.

5 Gjør øvelser mens du ser på TV. Du kan ikke ønsker å vie tid til trening, men du kan presse inn noen i løpet reklame. Det trenger ikke å være anstrengende - bare noen crunches eller ben heiser. Reklamen varer bare noen minutter, og du kan gå tilbake til å nyte showet når det kommer på igjen.

Prøv høy intensitet intervalltrening. Det er ingen tvil om at trening kan hjelpe deg å miste vekt. Hvis du ikke ønsker å trene i timevis, vurdere høy intensitet intervalltrening (HIIT) i stedet. Dette pakker en effektiv treningsøkt - alternerende høy og lav intensitet aktiviteter - i bare 20 minutter.