Digidexo.com

Spill for Mentalt utfordret folk

Spill for Mentalt utfordret folk


Folk som er mentalt utfordret kan engasjere seg i spill og morsomme aktiviteter, slik at deres sinn bli stimulert og de lever livet så fullstendig som mulig. Engasjere seg i ulike typer spill gjør at mentalt utfordret person til å fortsette å utvikle ferdigheter og øve på å bruke de ferdighetene han allerede har. Spill er en måte for psykisk utfordret til å få kontakt med andre individer, venner og familiemedlemmer.

Sosiale spill

Spill der de samhandler med andre bidra til å holde mentalt utfordret folks sosiale ferdigheter frisk. Disse spillene kan inkludere kortspill som poker eller gå-fisk, avhengig av kompetanse. Brikker, kinasjakk, brettspill og bingo er alle spill som bistår mentalt utfordret i å holde opp kommunikasjonsferdigheter fordi de har til å samhandle med andre spillere og la deres behov bli kjent. Noen typer spill som inkluderer samhandling, slik som gjetter spill eller minne spill, er også nyttig som måter å bidra til å bygge sosiale ferdigheter for psykisk utfordret voksne.

Sensoriske Games

Sensoriske spill inkluderer noen form for spill som får den mentalt utfordret til å føle seg ulike typer objekter eller nyte smaksrelaterte aktiviteter. Bean-bag-Toss stil spill umiddelbart kommer til hjernen som en sensorisk aktivitet. Bygge elementer med leire eller sand, ved hjelp av håndverk for å opprette objekter og bruker elementer som er relatert til hverandre, for eksempel presse baller, kan alle bli utviklet seg til spill som bidrar til arbeidet med den enkeltes sanser.

Aktive innendørs spill

Spille interaktive spill som bowling, basketball, Dodge ball og andre spill som kan spilles innendørs bidrar til å holde mentalt utfordret aktiv. Kaste baller av ulike former og størrelser, engasjerende i fitness spill mens du spiller videospill, dans og musikalske stoler er alle aktive innendørs spill som den mentalt utfordret kan nyte.

Outdoor Games

Deltagelse i Special Olympics og delta i løping, fotturer, golf, turgåing og svømming er alle utendørs spill og aktiviteter som den mentalt utfordret kan utføre. Baseball, hockey og basketball kan være sport som folk liker å delta i så lenge de får lov til å engasjere seg i sitt eget bestemt nivå. Adaptive utstyr som utendørs rullestoler, strand-stil rullestoler og spesialdesignet utstyr for hver enkelt kan brukes mens du spiller disse spillene.