Digidexo.com

Metagenics Diet

Metagenics er et selskap grunnlagt i 1983 med fokus på miljø-og biovitenskap. Formålet er å konstruere ernæringsprodukter spesielt utviklet for å hjelpe kroppen bekjempe kroniske sykdommer og sykdommer som type 2 diabetes. Selskapet Wholesales sine kosttilskudd til leger som deretter selger produktene til pasienter.

Ernæring

Ditt daglige kosthold og mosjon spiller en viktig rolle i din generelle helse. Hvis du lider av en kronisk sykdom, arbeide med helsepersonell for å finne den beste Metagenics kosthold. Løse eventuelle usunne matvaner du kan ha for eksempel for mye hurtigmat eller søtsaker. Noen matvarer, stoffer og vaner kan hindre din evne til å behandle maten riktig. Disse inkluderer røyking, alkohol og ta visse medisiner.

Nøkkelen til et sunt kosthold er å spise alt i riktige proporsjoner. Selskapet bryter mat inn i tre grupper: Fett, protein og karbohydrater. Når du ser på fettinntaket, er det viktig å finne ut om fettet er bra eller dårlig fett. Enumettet fett, flerumettet fett og omega-3 fettsyrer faller inn under god kategori, og du kan finne disse fett i nøtter, kaldtvannsfisk og linfrøolje. Dårlig fett inkluderer transfett og mettet fett.

Protein inkluderer komplette proteiner som vanligvis finnes i animalske kilder og ufullstendige kilder fra grønnsaker. Magert kjøtt og fjærkre, soya og belgfrukter gir protein. For å holde matvarene friske, unngå å legge fetende mat slik som smør eller fett. Når det er mulig, bake maten i stedet for å steke den.

For karbohydrater, se etter hele korn matvarer, belgfrukter, frukt og grønnsaker. Mens raffinerte karbohydrater som hvitt brød og kaker kan smake godt, de er ikke den beste kilden til karbohydrater.

Kosttilskudd

Der Metagenics diett varierer fra andre dietter er i kosttilskudd lagt til spising plan. Selskapet produserer spesifikke vitamin og urte kosttilskudd utviklet for å fungere med visse kroniske sykdommer og for å øke spesifikke helse elementer. Du kan finne kosttilskudd beregnet for helse vedlikehold, kroppssammensetning, hjernens funksjon, fordøyelse, tarmhelse, avgiftning, bein helse, humør og mer.

Det er viktig å arbeide med helsepersonell for å finne ut hva som kosttilskudd for å legge til din diett. Enkelte vitaminer og urter kan samhandle med medisiner, så sørg for at legen din vet hva du tar på en jevnlig basis.

Avgifte

Som en del av din Metagenics plan, må du kanskje øke vann og fiber inntaket. Foods høy i fiber som belgfrukter, ris og kli kan hjelpe kroppen din eliminere overflødige næringsstoffer. Fiber kan også hjelpe deg med å føle deg mett og regulere insulin nivåer. Vann kan transportere næringsstoffer til riktig del av deg kroppen og hjelper kroppen din avgifte.