Digidexo.com

Enkle måter for tenåringer å gå ned i vekt

Tenåringer ofte finne seg selv fokuserer for mye på vekten sin. Dette kan være forårsaket av de standarder satt av media og press fra foreldre eller venner. Tenåringer bryr seg om hvordan de ser ut fordi de ønsker å passe inn og har venner - og ofte andre tenåringer er ikke spesielt snill når det kommer til måten folk ser. Legg til dette den høye frekvensen av barndommen / tenårene fedme på grunn av stillesittende livsstil og dårlig mat valg, og du vil finne mange tenåringer på jakt etter en enkel måte å gå ned i vekt.

Se en lege

Finn ut om du faktisk trenger å gå ned i vekt. Den beste måten å finne ut dette på er ved å se en lege. The body mass index (BMI) diagrammer som kan fortelle folk om de er overvektige basert på høyde og vekt er designet for voksne. Det finnes en rekke av kroppens endringer som skjer i løpet av tenårene, så det er viktig å konsumere tilstrekkelig, nærende kalorier. Ved å snakke med en lege kan du avgjøre om du trenger å gå ned i vekt, og hvis så, hvor mye du skulle miste. Legen kan også gi deg tips for å hjelpe din vekt-tap mål.

Erstatt med sunne valg

Erstatte junk food med sunne valg som du liker. Potetgull, godteri og andre bearbeidede snacks kan erstattes med druer, nøtter, gulrot kjepper og naturlig popcorn. Handel iskrem for yoghurt. I stedet for en bearbeidet frossen pizza, legge naturlige tomatsaus og fersk ost til en hel-hvete pita og stek i ovnen til osten smelter.

Get Moving

Trening er den enkleste måten for tenåringer å komme til deres ideelle vekter. Ikke delta i et treningsstudio eller løpe på plass på rommet ditt. Det er ikke mye moro, slik at du ikke vil holde seg til det. Bli med i en klasse som ikke bare vil gi øvelse, men kan hjelpe deg å bygge sosiale ferdigheter og vennskap. Tenk dans klasse, fotball eller karate. Hvis du ikke ønsker å delta i en lagidrett, finne en venn som ønsker å gå ned i vekt også, og begynne å gå i en park sammen flere ganger i uken. Hvis du spiser når du er lei, finne en hobby for å få deg ut av huset eller opptatt, så du vil ikke tenke på mat.